Tutustu asukastarinoihimme

Viimeksi muokattu: 20.2.2023
Sata hyvää syytä muuttaa Mäntsälään. Lue lisää asukkaidemme kertomana.

Tutustu asukkaidemme tarinoihin. Millaista on asua ja kunnostaa vanhaa fasaanitilaa. Tai miten paljasjalkainen stadilainen on tottunut uuteen maaperään Mäntsälässä. Miltä tuntuu paluumuuttaa nuoruuden tanhuville tai eläkeiän kynnyksellä heittäytyä aivan uuteen. Asukkaidemme tarinoissa nämä ja sata muuta syytä, miksi Mäntsälä asuinpaikkana on ihan nappi valinta!

 

Eläinkuusikon Tanja Paasonen

Tanja Paasonen ja Unto-koiranpentu

Katso Tanjan ja eläinten tarina (linkki Youtube-kanavan videoon

Mäntsälän minidokumenttien Pääosassa -sarjassa tarinoita elävästä elämästä Mäntsälässä kertovat mielenkiintoiset ja inspiroivat asukkaamme. Tanja Paasonen, perhe ja Tanjan yrityksen Eläinkuusikon hurmaavat eläinavusteista työtä tekevät eläimet – neljä koiraa, kaksi aasia ja muutama kissa –  asustavat Nummisten kylässä Mäntsälässä. Mutkatonta, luonnonläheistä ja ihmisen – miksei myös eläimen – kokoista arkea. Sitä on elämä Mäntsälässä, omassa rauhassa, mutta kuitenkin lähellä kaikkea, kertoo Tanja.

 

#pääosassaSinä #parastaarkea #kuntamarkkinointi Mäntsälän kunta

Vuoden mäntsäläläinen Mervi Skott on ideasampo ja toteuttaja, jonka sydäntä lähellä on etenkin nuorten auttaminen, yrittäminen ja hauska yhteinen tekeminen.

Tarinan toinen päähenkilö rakastaa palloleikkejä, pulahdusta lähijokeen ja lekottelua kastanjapuun alla. Mäntsälässä tämä kaikki on ihan lähellä.

Elämä on saanut ihan eri tavalla tarkoituksen ja me olemme löytäneet itsellemme paikan, jota todella rakastamme, kertoo Riina.

Saa­ren ky­läl­tä Mänt­sä­läs­tä löy­tyy elä­mi­seen ja viih­ty­mi­sen kaik­ki tar­vit­ta­va. On vai­kea oi­keas­taan edes pyy­tää enem­pää, ker­too Pet­te­ri.

Mäntsälä on mukava luonnonläheinen pitäjä, jossa ei ole ison kaupungin kiirettä tai hälyä. Täällä ihmiset puhaltavat yhteen hiileen.

Han­nu Sa­li­nin työ­pis­te on si­joi­tet­tu yli sa­ta­vuo­ti­aan kou­lun juh­la­sa­lin ko­rok­keel­le. Ei hul­lum­pi ylen­nys.