Mitä ihmettä!-tapahtuma

Mitä ihmettä -tapahtuma 27.-28.5.23 kokoaa ja nostaa esiin Mäntsälän parhaita kohteita ja elämyksiä. Ylläty ja ihastu, löydä Mäntsälän ihmeet, salatut aarteet ja ihanat mansikkapaikat!

MITÄ IHMETTÄ -ta­pah­tu­ma 27.-28.5.23 on elä­myk­sel­li­nen ja runsas tapahtumako­ko­nai­suus, joka juhlistaa kesäkauden alkua. Ta­pah­tu­ma tar­jo­aa te­ke­mis­tä, nä­ke­mis­tä ja ko­ke­mis­ta ihan kai­kil­le.

Mitä ihmettä -tapahtumakokonaisuudessa korostuu hyvän ja jopa ihmeellisen esiin tuominen, mahdollisuus osallistua tekijänä tai kokijana tapahtumaan ikään, kokoon, taustaan tai muuhun katsomatta. Ihmetellä ja ilahtua kaikesta siitä, mitä Mitä ihmettä! -tapahtuma kokoaa yhteen.

IHME VOI OLLA
kulttuurin ja taiteen parhaita paloja,
tuotteita, tekijöitä ja palveluita,
yhteisesti tehtyjä tekoja ja osallisuutta
muistoja, miljöitä ja historiaa.

IHMEELLISTÄ VOI OLLA MYÖS
kyky, taito, tuote, tarina,
uudella tavalla asioiden yhdistäminen
 ja hyvä tekemisen henki!

Kutsumme nyt tekijöitä ja toimijoita mukaan toteuttamaan monipuolista ja elämysrikasta tapahtumaa, joka kiinnostaa kävijöitä yli kuntarajojen! Tapahtumien keskiössä on Mäntsälän kunnan keskusta ja tutustumisen arvoiset satelliittikohteet eri puolilla Mäntsälää.

Lisätietoja ja osallistumisohjeet löydät täältä (linkki ohjeet-sivulle).

Ohjelmaehdotukset ja muut tapahtumaa koskevat tiedustelut:
Tapahtumatuottaja Paula Susitaival, sähköposti mantsalakesa@gmail.com, puh. 040 732 0971.

Kutsumme nyt tekijöitä ja toimijoita mukaan toteuttamaan monipuolista ja elämysrikasta tapahtumaa. Täältä löydät lisätietoja ja osallistumisohjeet.

Kapinatorilla on varattavissa olevia toripöytiä/esittelypisteitä sekä esiintymislava. Toripaikat ovat maksuttomia.