Mitä ihmettä! -elämysviikonloppu Mäntsälässä

Mitä ihmettä -elämysviikonloppu 27.-28.5.23 kokoaa ja nostaa esiin Mäntsälän parhaita kohteita ja elämyksiä. Ylläty ja ihastu, löydä Mäntsälän ihmeet, salatut aarteet ja ihanat mansikkapaikat!

MITÄ IHMETTÄ! -elämysviikonloppu 27.-28.5.23 on kutsuvan runsas tapahtumako­ko­nai­suus, joka juhlistaa myös kesäkauden alkua. Runsaasta ohjelmakattauksesta löytyy jokaiselle jotakin sykähdyttävää ja kokemisen arvoista.

Lauantain ohjelmatarjonta sijoittuu Mäntsälän keskustaajaman keskeisille paikoille, Kapinatorin, jokirannan ja Kirsikkapuiston sekä kulttuurimäen alueille. Ohjelmassa on mm. markkinat, puistopiknik, pelillisiä seikkailuja, sanataidetta ja makunautintoja, sirkusta ja musisointia, teatteria, lavatansseja ja elokuvanäytöksiä. Lisäksi lauantaina on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua edesmenneen kuvanveistäjä Heikki Varjan kotiateljéhen.

Sunnuntaina helluntaita ja Mäntsälä-päivää juhlistetaan perinteikkäissä  tunnelmissa kirkonmäen eri kohteissa. Taajaman ulkopuolella Hirvihaarassa on mahdollista tutustua Suomen suurimman lapinkodan Sarvikodan ainutlaatuiseen tunnelmaan.

Lauantain tapahtumat keskittyvät Kapinatorin ja jokirannan sekä Kulttuurimeijerin mäelle keskustassa. Sunnuntain anti historialliselle kirkonmäelle. Tervetuloa!

Mitä ihmettä -tapahtumat ovat pääosin keskustassa. Saavu mieluiten julkisilla, pyöräillen tai jalan. Tarjoamme kuntafillareita ja ateljéhen myös kuljetuksia.

Kutsumme nyt tekijöitä ja toimijoita mukaan toteuttamaan monipuolista ja elämysrikasta tapahtumaa. Täältä löydät lisätietoja ja osallistumisohjeet.

Kapinatorilla on varattavissa olevia toripöytiä/esittelypisteitä sekä esiintymislava. Toripaikat ovat maksuttomia.

IHME VOI OLLA
kulttuurin ja taiteen parhaita paloja, tuotteita, tekijöitä ja palveluita, yhteisesti tehtyjä tekoja ja osallisuutta, muistoja, miljöitä ja historiaa.

IHMEELLISTÄ VOI OLLA MYÖS
kyky, taito, tuote, tarina, uudella tavalla asioiden yhdistäminen ja hyvä tekemisen henki!

- MItä ihmettä! -tuotanto