Saavutettavuusseloste

Viimeksi muokattu: 29.3.2022

Sivusto on toteutettu teknisesti siten, että sen käyttäjälle näkyvä puoli täyttää AA-tason kriteeristön.

Sivuston sisällöt vastaavat suurilta osin Web Content Accessilibility Guidelines (WCAG) 2.1.:ssä esitettyjen vaatimusten julkiselle toimijalle asetettua tasoa A ja AA.

Ei saavutettavat sisällöt

Kunnan verkkosivusto sisältää joitakin vanhempia asiakirjoja liitetiedostoina (pdf, doc), jotka eivät ole vielä saavutettavia. Kaikki liitetiedostot pyritään tekemään saavutettaviksi vuoden 2022 aikana.

Esityslistat ja pöytäkirjat ovat ulkopuolisessa palvelussa Dynastyssa, joka on saavutettava.

Palaute ja yhteystiedot

Kerro meille havaitsemasi saavutettavuuspuutteet ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Palautteen voit antaa sähköpostitse palvelupiste(at)mantsala.fi tai puhelimitse palvelupiste Vinkkiin  040 314 5273. Vinkki lähettää palautteen eteenpäin verkkosivuston saavutettavuudesta vastaaville tahoille. Ei-saavutettavia sisältöjä voi pyytää saavutettavassa muodossa.

 Valvontaviranomainen

Mikäli et ole tyytyväinen kunnalta saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä saavutettavuuskantelun tai saavutettavuusselvityspyynnön Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (ESAVI). ESAVIn Saavutettavuusvaatimukset.fi -sivustolta löydät ohjeet valituksen tekemiseen ja asian hoitamiseen.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
Puhelinnumero vaihde 0295 016 000