Opetuspalveluiden lomakkeet

Viimeksi muokattu: 12.12.2023
Täällä on lomakkeita opetuspalveluissa asioimiseen: perusopetuksen haku- ja ilmoittautumislomakkeet, tutkimusluvan hakeminen sekä ateriapalveluiden kouluruokailua koskevat lomakkeet.

Sähköiset lomakkeet

Suuri osa opetuspalveluiden haku- ja ilmoittautumislomakkeista on sähköisessä muodossa (suomi.fi-tunnistautuminen).

Huomaathan, että esi- ja perusopetuksen koulukuljetusta sekä iltapäivätoimintapaikkaa haetaan ensisijaisesti oppilastietojärjestelmä Wilmassa. Mikäli sinulla on Wilma-tunnukset, voit täyttää hakemuksesi Wilman etusivun yläpalkista avautuvasta kohdasta Hakemukset ja päätökset. Tarkemmat ohjeet Wilma-hakemuksen tekemiseen löytyvät linkeistä edellä.

Muut tiedostomuodot

Tältä sivulta lomakkeet löytyvät myös word- ja pdf-tiedostoina, mikäli sähköisen lomakkeen käyttäminen ei ole mahdollista. Word- ja pdf-lomakkeet on tarkoitettu tulosteena käytettäviksi hakutilanteissa.

Lomakkeet toimitetaan käsittelyyn kussakin lomakkeessa ilmoitetulla tavalla. Seuraathan tarkoin annettuja ohjeita hakemisesta, lomakkeen palauttamisesta sekä mahdollisesta hakuajasta, sillä nämä eroavat siitä riippuen, mikä palvelu on kyseessä.

Myös kunnantalon palvelupiste Vinkistä voi käydä hakemassa paperisia hakemus- ja ilmoittautumislomakkeita Vinkin aukioloaikoina.

Ateriapalvelut tuottaa kouluruokailuun liittyvät lomakkeet.

Lomakkeet