Puistot ja liikunta-alueet

Viimeksi muokattu: 12.9.2023

Leikkipuistot ja lähiliikunta-alueet

Mäntsälän kunnan leikkipuistot tarjoavat hauskaa tekemistä kaiken ikäisille leikkijöille. Keskeisimpien puistojen yhteydessä on korttelipallokenttä. Säiden salliessa pallokentät jäädytetään talvisin luistelukentiksi. Anttilan alueella on monipuolinen lähiliikunta-alue leikkipuiston läheisyydessä. Hyökännummella sijaitseva Vikinpuisto on virkistävä ulkoliikuntapaikka kuntoilijoille.

Leikkipuistoja tarkastetaan ja huolletaan säännöllisesti ja niitä pidetään EN-turvallisuusvaatimusten mukaisella tasolla.

Lii­kun­ta­pai­kat

Mäntsälässä on useita kunnan ylläpitämiä liikuntapaikkoja ja uimarantoja. Lisätietoa liikuntapaikoista löydät liikuntapalveluiden sivuilta. Käyttäjäpalautetta liikuntapaikoista voi antaa sähköpostilla osoitteeseen liikuntapaikat@mantsala.fi

Mäntsälän kunnan karttapalveluun on merkitty liikuntapalveluita.  Valitse vasemmalta kohta aineisto. Valitse seuraavaksi  karttatyyppi ja liikuntapalvelut. Sen jälkeen saat esille liikunta-alueet, ulkoilureitit, ladut ja liikuntapaikat . Laittamalla täpän valintaruutuun, ilmestyy kyseisen liikuntapaikan logo kartalle. Osoittamalla logoa selviää liikuntapalvelu ja sijainti.