Urheilupuisto

Viimeksi muokattu: 23.1.2024
Keskustan alueella sijaitsevassa urheilupuistossa on mahdollista liikkua monipuolisesti.

Urheilupuiston kentillä voi liikkua ympäri vuoden. Kentät ovat kuntalaisten vapaassa käytössä varattujen vuorojen ulkopuolella. Kenttien valot sammuvat kello 21.45. Kenttien läheisyydessä kulkee Mäntsälänjoen upea ulkoilureitti.

 • Tekonurmikenttä
  Tekonurmikentällä voi pelata jalkapalloa. Kenttää pidetään auki ympäri vuoden. Täyteaineena tekonurmessa on kumirouhe. Kentän mitat ovat 59×93 metriä. Tekonurmelle saa myös kaksi erillistä 38,5×59 metristä kenttää. Kentällä on katsomo ja urheiluseurat pitävät usein kioskia pelien aikana.
 • Harjoitusnurmikenttä
  Tekonurmen takana sijaitseva harjoituskenttä on luonnonnurmikenttä. Kenttä on käytössä kesäisin.
 • Yleisurheilukenttä
  Yleisurheilukentällä on juoksuradan lisäksi kuularinki, korkeushyppypaikka ja kaksi pituushyppypaikkaa. Nurmikenttä on myös jalkapalloilijoiden käytössä. Kentällä on katsomo.
 • Tenniskenttä
  Tenniskenttiä on kolme. Kentät jäädytetään talvisin luonnonjäälle. Kentällä on myös katsomo.
 • Tekojääkaukalo
  Tekojääkaukalon vuorot ovat käytössä silloin kun tenniskentän luonnonjää ei ole käyttökunnossa. Muuna aikana tekojääkaukalo on tarkoitettu kiekkoilijoille. Käyttövuoroihin voi tulla muutoksia luistelukauden aikana. Tekojääkaukalon pohjalla on hiekkatekonurmi, joka mahdollistaa liikkumisen kaukalossa myös kesäaikaan. Kesäisin kaukalossa on futsal-maalit.
 • Koripallokenttä
  Asfalttipohjainen koripallokenttä mahdollistaa katukoriksen pelaamisen. Kenttä sijaitsee harjoitusnurmen ja tekojääkaukalon välissä.