Torit

Viimeksi muokattu: 15.11.2023

Torien sijainti

Mäntsälän kunnan keskustassa sijaitsee kolme toria: Kauppatori, Kapinatori ja Raitori.

Kauppatori Seurojentalon vieressä toimii markkinoiden ja myyntitapahtumien pitopaikkana. Kapinatori S-marketin vieressä toimii torikauppiaiden ja tapahtumien pitopaikkana. Raitori on puolestaan yksityinen myyntitori Keskustien läheisyydessä.

Toripaikkojen varaaminen

Mäntsälän kunnan toripaikkojen varaukset tehdään Tilamisu-varausjärjestelmän  kautta. Toripaikat ovat maksuttomia. Tutustu huolella toripaikkojen ohjeistukseen.

Kapinatorilla on varattavissa 4x4m (16 m2) toripaikkoja, joita torilla on yhteensä kahdeksan kappaletta. Kapinatorin voi myös tapauskohtaisesti varata kokonaan tapahtumia varten. Kapinatorin toripaikat näkyvät täältä.

Kauppatorille ei voi varata yksittäisiä torimyyntipaikkoja. Kauppatorin toripaikat näkyvät täältä.

Ohjeet varauksen tekemiseen Tilamisu-varausjärjestelmässä

  1. Sivulle ei tarvitse kirjautua. Valitse haluamasi tila etusivulla näkyvästä listasta ja paina vihreää lisätiedot -painiketta.
  2. Sivulle avautuu valitun tilan kalenteri kuluvalta viikolta. Voit vaihtaa kalenterissa näkyvää viikkoa kalenterin yläpuolelta.
  3. Maalaa kalenterista hiiren vasenta painiketta pohjassa pitämällä halutut kellonajat.
  4. Anna varauksen tiedot avautuvalle lomakkeelle ja paina tallenna.

Lisätietoja

Kauppatorin ja Kapinatorin varauksista vastaa kuntatekniikka.  Lisätietoja voi kysyä sähköpostilla tori@mantsala.fi .

Keskustien läheisyydessä on pienempi yksityinen myyntitori Raitori, jonka varauksista vastaa Aimo Kiikkilä, puh. 0400 425 427 tai 0400 478 188.