Torit

Viimeksi muokattu: 26.6.2024
Mäntsälän kunnan keskustassa sijaitsee kolme toria: Kauppatori, Kapinatori ja Raitori.

Tule mukaan kesäisille toripäivillemme joko myymään tai ostamaan aina kuukauden kolmantena lauantaina, 18.5., 15.6., 20.7., 17.8. ja 21.9. Isommat myyntipaikat varaat kätevästi kunnan verkkokaupan kautta, pienemmät myyntipöydät voit sijoittaa varsinaisten myyntipaikkojen ulkopuolelle aina kun tilaa on. Kaikki myynti tapahtuu toriohjeistuksen mukaan.

Sähkökaapin avaimen saa palvelupiste Vinkistä. Palvelupiste Vinkki on kiinni heinäkuun, jolloin Kapinatorin sähkökaappien avaimen saa kuntatekniikan henkilökunnalta. Tiedustelethan asiasta ajoissa sähköpostitse kuntatekniikka@mantsala.fi.

Lisätietoa palvelupiste Vinkistä, p. 040 314 5273.

 

Kauppatori Seurojentalon vieressä toimii markkinoiden ja myyntitapahtumien pitopaikkana. Kapinatori S-marketin vieressä toimii torikauppiaiden ja tapahtumien pitopaikkana. Raitori on puolestaan yksityinen myyntitori Keskustien läheisyydessä. Linkin kautta näkyy torien sijainti kartalla.

Toripaikkojen varaaminen

Mäntsälän kunnan toripaikkojen varaukset tehdään verkkokaupan kautta. Toripaikat-välilehdellä paina linkkiä Timeworks (mantsala.fi). Sen jälkeen pääsee valitsemaan Kapinatorin tai Kauppatorin ”Tutustu ja varaa” -painikkeen kautta Toripaikat ovat maksuttomia. Lue huolella toripaikkojen ohjeistus.

Kapinatorilla on varattavissa 4x4m (16 m2) toripaikkoja, joita torilla on yhteensä kahdeksan kappaletta. Kapinatorin voi myös tapauskohtaisesti varata kokonaan tapahtumia varten. Kapinatorin toripaikat näkyvät täältä.

Kauppatorille ei voi varata yksittäisiä torimyyntipaikkoja. Kauppatorin toripaikat näkyvät täältä.

Lisätietoja

Kauppatorin ja Kapinatorin varauksista vastaa kuntatekniikka.  Lisätietoja voi kysyä sähköpostilla tori@mantsala.fi .

Keskustien läheisyydessä on pienempi yksityinen myyntitori Raitori, jonka varauksista vastaa Aimo Kiikkilä, puh. 0400 425 427 tai 0400 478 188.