Omannäköistä asumista!

Viimeksi muokattu: 23.2.2024

Sillä on väliä miten ja missä asuu. Koti on se pesä ja satama, jossa lataudumme arjen keskellä ja josta käsin matkaamme muualle. Kotiin on aina hyvä palata, kun se on mieleinen, viihtyisä ja oman näköinen paikka – juuri minulle ja läheisilleni passeli.

Mäntsälä tarjoaa omannäköisiä asumisen vaihtoehtoja eri elämäntilanteisiin, jokaiselle kukkarolle sopivasti. Keskustan moderneista kerrostaloista ja viihtyisistä pientaloalueista aina luonnonläheisten kylien taloihin ja tiloihin.

Tontit ovat isoja ja edullisia sekä keskustan liepeillä että maaseudun yhteisöllisissä kylissä. Rakentamisen kustannusarviossa auttaa ainutlaatuinen tonttilaskurimme!

Mäntsälässä on panostettu myös vuokra-asuntotarjontaan, mikäli oman kodin rakentaminen ei ole haaveissa tai ajankohtaista. Tarjolla on niin kerrostalo- kuin rivitaloasuntoja sinkkutalouksista perheisiin.

Asuminen on edullista moneen lähialueeseen verraten ja arki sujuu ilman ruuhkaa ja ryysäämistä. Keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet sekä monipuoliset vapaa-ajanmahdollisuudet kruunaavat kokonaisuuden.

Mäntsälässä asuu mukavia ihmisiä, joihin on helppoa tutustua. Uudet asukkaat toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi!

-Aleksi, äsken Mäntsälään asettunut

Mäntsälä on lähempänä kuin luuletkaan. Astu peremmälle!

Parasta asumista sinulle muutosta kaipaava

Elämäänsä muutosta hakevalle Mäntsälä on mahdollisuus. Täällä voit kokeilla vaikkapa täysin erilaista asumismuotoa kuin mihin olet muualla asuessasi tottunut. Matalampi asumisen hintataso voi mahdollistaa oman asunnon tai talon ostamisen tai vuokraamisen. Hieman enemmän neliöitä tai sijainnin nykyistä mieluisammassa ympäristössä. Tehokkaat valokuituyhteydet tuovat kotiin myös etäopiskelu- ja etätyömahdollisuudet – ja tietenkin viihteen!

Miksi sinkun pitäisi asua aina jossain ahtaassa kopissa? Täällä minulla on kunnolla tilaa etätyölle, harrastuksille ja lemmikeille. Ystävätkin tykkäävät käydä, kun luokseni mahtuu myös porukalla.

- Eeva, tuore mäntsäläläinen