Kokousta ja juhli

Viimeksi muokattu: 25.8.2023
Mäntsälästä löydät erilaisia persoonallisia tiloja ja taloja järjestää tilaisuuksia, kokouksia ja juhlia. Tiloja on sekä keskustassa että eri kylissä.

Mäntsälästä löydät erilaisia persoonallisia tiloja ja taloja järjestää tilaisuuksia, kokouksia ja juhlia. Tiloja on sekä keskustassa että eri kylissä. Lisätietoja kunnan eri tiloista, joita voi vuokrata tapahtumiin ja tilaisuuksiin

Kunnan kaikkiin tiloihin tilavaraukset nähtävissä ja tehtävissä keskitetyn tilavarauskalenterin kautta. Lisätietoja ja linkki tilavarauksiin.

Kulttuurimeijeri – tutustu tilaan

Tilaisuuksien järjestäjien käytössä on kaksi erikokoista lavaa, istumapaikat yleisölle 100, esteetön kulku pyörätuoleille. Tilassa ei ole datatykkiä eikä valkokangasta.

Kunnantalo – tutustu tiloihin

Auditorio, kahvila, kunnantalon atrium-sisäpiha, pääaula, kokoustilat 5 erilaista, sauna- ja edustustilat.

Monitoimitalo – tutustu tiloihin

Liikuntahalli  mahdollistaa erilaisten messujen ja urheilutilaisuuksien järjestämisen. Varaukset viikonlopputapahtumiin: kunnan vapaa-aikapalvelut/liikuntapalvelut.

Seurojentalo – tutustu tiloihin

Kulttuurihistoriallinen Mäntsälän Seurojentalo ydinkeskustassa luo puitteet niin toritapahtumiin kuin tanssiharrastuksiin unohtamatta erilaisia juhlatilaisuuksia.

 

Muita vuokrattavia tiloja

Bistro Puisto on viihtyisä ja kodikas ravintola ydinkeskustassa, jossa voit järjestää kokoukset, yritystapahtumat, syntymäpäivät tai vaikka häät.

Ruustinnan Kammari on majoitus-, kokous- sekä juhlapaikka, joka sijaitsee ydinkeskustassa rauhallisella arvokkaalla historiallisella kirkonmäellä.

Sarvikota on suuri ja tunnelmallinen lapinkota Mustijoen rannalla. Kotaan mahtuu jopa 80 ihmistä nauttimaan tunnelmasta yhtäaikaisesti.

Kortistontilalla on kaksi erillistä kokoontumistilaa. Kulttuurinavetta 120 henkilölle (kesäaikaan 180 henk) ja Pelkkatupa n 30 henk tilaisuuksiin.

Nummisten Tapahtumatalo, Ojankulmantie 20, 04660 Numminen (vanha Seuraintalo). Ravintola-palvelut, tilojen vuokrausta, kulttuuri- ja designtapahtumia, kirpputoreja, pop-up tapahtumia. Yhteyshenkilö: Isa Kukkapuro-Enbom, Katriina Heimonen, email: isa@dodo.fi, katriina.heimonen@gmail.com

Pitäjäntupa. Mäntsälän ensimmäinen kunnantalo Pitäjäntupa  sopii hyvin kokous-, juhla- ja näyttelytilaksi. Tilavaraukset: Mäntsälä Seura.

Karikuusen juhlatilat. Sijaivat maaseudun rauhassa Mustijoen kauniissa maisemissa. Vieressä on historiallinen Alikartanon museoalue.

Lataamo
Lataamo on Virtamon (A-talo) huipulla 8. kerroksessa terassillinen, upea kahden saunan saunaosasto kokoustilalla/ takkahuoneella ja kuntosalilla, pinta-alaltaan 80 m². Tilaa voit varata mm. omiin juhliin ja nauttia upealta kattoterassilta Mäntsälän parhaasta näköalasta.

 

Mäntsälän Työväenyhdistyksen tila ”Sopu”
Osoite Veteraanitie 7, 04600 Mäntsälä
Tila soveltuu hyvin kokoustamiseen, on keskeisellä paikalla ja esteetön.

 

Useissa mäntsäläläisissä majoitustiloissa löytyy myös kokous- ja juhlatiloja erityyppisiin tilaisuuksiin, katso lisätietoja  majoitus-sivuilta.

kesäinen kimppu luonnonkukkia