Majoitu ja herkuttele

Viimeksi muokattu: 5.4.2022

Mäntsälästä löydät persoonallisia ja eri tarpeisiin soveltuvia majoituspaikkoja sekä viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita joka makuun. Myös juhlien järjestämiseen löytyy puitteita…

Majoitusta ja tilaisuuksia

Majatalo Elsa Hirvihaarassa, noin 5 km Mäntsälän keskustassa. Aamupalamajoitusta yhdeksi tai useammaksi yöksi remontoiduissa ja avarissa tiloissa, koulutus- ja kurssitiloja ja -toimintaa sekä kesäkahvilan toiminnot anniskeluoikeuksineen.   Erikseen vuokrattavat sauna- ja takkahuonetilat. Majoituspaikkoja on 15 (2-4 hengen huoneissa).  Varaukset kotisivuilta tai puhelimitse.

Hirvihaaran kartano.  Kokous- ja juhlakartano konferenssien ja esim. häiden viettoon. Majoitustilaa 50 henkilölle.  Kartanon jälkiruokapöytä ei jätä ketään kylmäksi.

Hotelli Kartanon Meijeri Hirvihaaran Kartanon sisarhotelli Mäntsälän keskustassa. Kartanohotellissa on 10 uutta korkeatasoista ja tunnelmallista majoitushuonetta aivan Mäntsälän keskustassa, vain viiden kilometrin päässä Hirvihaaran kartanolta.

Ruustinnan kammari. Majoitus- ja juhlapaikka, joka sijaitsee keskustassa historiallisella kirkonmäellä. Huoneet ovat idyllisiä ja kotoisia 1-3 hengen huoneita. Perheille ja isommille ryhmille on tarjolla  huoneisto omalla saunalla ja keittiöllä.
Juhlatiloihin mahtuu noin 60 henkeä. Erilaisiin juhliin on myös tarjolla pitopalvelu.

Pelkkatupa. Kortistontilalla Ohkolassa tarjoaa tarjoaa laadukasta maatilamajoitusta perhe-/porukkahuoneissa sekä pariluhtiaitassa neljässä kahden hengen huoneessa.

LomaSalmi virkistys- ja kokousmökki noin 20 hengen kokoustamiseen ja majoitus 8-10 hengelle. Tilat sopivat myös perhemajoitukseen.

Villa Koivuhovi. Majoitusta Mäntsälän Nummisen kylässä Mustijoen varrella.  Olohuone/ ruokailutila, 3 makuuhuonetta, iso avokeittiö, 2 wc:tä, takkahuone, kylpyhuone yhdellä suihkulla sekä sauna(8-10 hlöä) perinteisellä puukiukaalla. Huvilalla on 10 sänkypaikkaa sekä 5 varasänkyä. Lisäpalveluna muun muassa sauna, palju ja kokoustiloja.

Villa Sammalkallio on Mäntsälän Sääksjärvellä sijaitseva juhla-, majoitus-, ja kokouspaikka luonnon keskellä ja maaseudun rauhassa. Tilaan kuuluu päärakennuksen lisäksi ulkosauna, aitta ja vierasmaja sekä laaja piha-alue. Tilalla toimii myös taidegalleria.

Nummisten Tapahtumatalo, Ojankulmantie 20, 04660 Numminen (vanha Seuraintalo). Ravintola-palvelut, tilojen vuokrausta, kulttuuri- ja designtapahtumia, kirpputoreja, pop-up tapahtumia. Yhteyshenkilö: Isa Kukkapuro-Enbom, Katriina Heimonen, email: isa@dodo.fi, katriina.heimonen@gmail.com

Pitäjäntupa. Mäntsälän ensimmäinen kunnantalo Pitäjäntupa  sopii hyvin kokous-, juhla- ja näyttelytilaksi. Tilavaraukset: Mäntsälä Seura

Kahviloita

Bistropuisto Mäntsälä. Lounasta noutopöydästä.

Kahvila Ulla ja Aleksanteri. Tunnelmallinen kahvila keskustassa.

Kotipiiri. Maalaispuoti ja leipomo, kesällä ja jouluisin myös kahvila.

Kulmakonditoria. Lounaspaikka ja kahvila keskustassa.

Museokahvila Hedda Noora. Kesäkahvila Haarajoella Alikartanon pihapiirissä.

Juustoportti Mäntsälä. Myymälöitä ja lounaskahvila.

Leipomo Lähimmäinen: leipomomyymälä ja -kahvila

Ravintoloita

ajantasainen listaus Mäntsälän yrityskehityksen sivuilla