Kulttuurimeijeri

Viimeksi muokattu: 4.3.2024
Kulttuurimeijeri on elävä ja aktiivinen kulttuurin keidas aivan Mäntsälän ytimessä. Ohjelmistossa on musiikkia, taidenäyttelyitä, teatteria, tanssia, ja muita esittävän taiteen lajeja.

Kulttuurimeijerillä tapahtuu!

1870-luvulla rakennettu kulttuurihistoriallinen Mäntsälän meijeri on nykyään Hotelli Kartanon Meijeri, jossa on viihtyisät majoitustilat meijerin yläkerrassa ja alakerroksen siivessä. Kunnan kulttuurin keskeiset kulttuuritilat sijaitsevat meijerin alakerrassa.

Kulttuurimeijerillä on erilaisiin teatteri- ja musiikkiesityksiin sopivat estradivaihtoehdot kahdessa lattiatasossa ja yleisöpaikat muunnettavissa salin eri suuntiin.

Kulttuurimeijerillä on tilattaessa tarjoilupalvelut anniskelupien kanssa. Monipuoliset esittävän taiteentilat sopivat loistavasti klubi-iltoihin, konsertteihin, teatteriesityksiin, yms. kulttuuritilaisuuksiin. Suurin sallittu henkilömäärä tiloissa on 180 henkeä. Tiloja vuokrataan edullisesti kulttuurin käyttöön.

  • Varauskalenteri: Verkkokauppa, tilavaraukset, joka antaa tilaa varatessa ohjeet tilan käytöstä.

    Tilavaraus info: mm. hinnat, tilan tiedot, tarjoilu

    Tilan järjestelyt, tekninen tuki ja peruutukset: Kulttuuripalvelut, Maunu Tarkkanen (ohje: etunimi.sukunimi@mantsala.fi)

    Kulttuurimeijerin tarjoilupalvelu ja anniskelu: Cine Mäntsälä, info(at)storyhill.fi

  • Lisätiedot toiminnasta: Kulttuuripalvelut, Tarja Kuusela (ohje: etunimi.sukunimi@mantsala.fi)

    Yhteystiedot: Mäntsälän kunta, Kulttuuripalvelut, Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä, p. 040-3145 397

Kulttuurimeijerin sijainti

Ohita upote