Menu

Kulttuurimeijeri

meijeri 2020 heinkuu kuva tarja kuusela pieni koko 

KULTTUURITILAT MÄNTSÄLÄSSÄ

Kulttuurimeijeri: Meijerin Aukio 1, 04600 Mäntsälä

Kulttuurimeijeri on tapahtumatila, joka tarjoaa monipuolista ja kiinnostavaa ohjelmaa kaikenikäisille. Tila tarjoaa kuntalaisille paikan kokea ja viihtyä. Tilan ohjelmistossa on musiikkia, lastentapahtumia, taidenäyttelyjä, teatteri- ja tanssiesityksiä, koulutustilaisuuksia sekä yritysten tilaisuuksia.

Tilaisuuksien järjestäjien käytössä on kaksi erikokoista lavaa, ääni- ja valotekniikka. Istumapaikat on 100 hengen yleisölle. Tiloihin on esteetön kulku pyörätuoleille. Tilassa saa olla enintään 180 henkilöä.

Tilan voi varata myös yksityiskäyttöön ja hyvinvointitapahtumiin. Kulttuuri- ja taide ovat etusijalla. Tilassa ei ole datatykkiä eikä valkokangasta. Tiloissa on mahdollista järjestää pieniä taidenäyttelyjä muiden tilaisuuksien aikana samanaikaisesti. Kulttuurimeijerin vuokraamisesta ja tilavarauksesta vastaa Mäntsälän kunnan kulttuuripalvelut. Tilavarauksen voi tehdä kunnan www-sivujen Tilamisu-kalenterissa suoraan. Lisätiedot, taidenäyttelyjen varaukset ja tilavarauksien peruutukset: kulttuuripalvelut p. 040-3145 999. Peruutukset tehdään sähköpostilla: maunu.tarkkanen(at)mantsala.fi.

Kulttuurimeijerin tilat ovat Cine Mäntsälän ravintola-aluetta. Cine Mäntsälällä on tarjoiluun liittyvät ravintola- ja anniskeluoikeudet. Tarjoilut tilaisuuksiin ja tapahtumiin: info(at)storyhill.fi.

Meijerillä toimii Hotelli Kartanon Meijeri ja meijerin vieressä elokuvateatteri Cine Mäntsälä. Meijerin takana on kirjailijoiden tislaamo. Meijeri sijaitsee Mäntsälän keskustassa (Mäntsälän linja-autoasemalle 300 m, rautatieasemalle n. 1 km).

Tilavuokrat ja info

Tiloissa turvallinen kokoontuminen

Tilavarauskalenteri

Ilmoita tapahtuma tapahtumakalenteriin kunnan www-sivuille

kulttuurimeijeri tuolit permannoilla pieni

kulttuurimeijeri tuolit pieni

kulttuurimeijeri pydt ja alapermanto irtolavalla pieni

Takaisin ylös