Menu

Kulttuurimeijeri

meijeri 2020 heinkuu kuva tarja kuusela pieni koko 

KULTTUURITILAT MÄNTSÄLÄSSÄ

Kulttuurimeijeri: Meijerin Aukio 1, 04600 Mäntsälä

Kulttuurimeijeri on tapahtumatila, joka tarjoaa monipuolista ja kiinnostavaa ohjelmaa kaikenikäisille. Tila tarjoaa kuntalaisille paikan kokea ja viihtyä. Tilan ohjelmistossa on musiikkia, lastentapahtumia, taidenäyttelyjä, teatteri- ja tanssiesityksiä, koulutustilaisuuksia sekä yritysten tilaisuuksia.

Tilaisuuksien järjestäjien käytössä on kaksi erikokoista lavaa, ääni- ja valotekniikka. Istumapaikat on 100 hengen yleisölle. Tiloihin on esteetön kulku pyörätuoleille. Tilassa saa olla enintään 180 henkilöä.

Tilan voi varata myös yksityiskäyttöön ja hyvinvointitapahtumiin. Kulttuuri- ja taide ovat etusijalla. Tilassa ei ole datatykkiä eikä valkokangasta. Tiloissa on mahdollista järjestää pieniä taidenäyttelyjä muiden tilaisuuksien aikana samanaikaisesti. Kulttuurimeijerin vuokraamisesta ja tilavarauksesta vastaa Mäntsälän kunnan vapaa-aikapalvelut. Tilavarauksen voi tehdä kunnan www-sivujen Tilamisu-kalenterissa suoraan. Lisätiedot, taidenäyttelyjen varaukset ja tilavarauksien peruutukset: kulttuuripalvelut p.040-3145397.

Kulttuurimeijerin tilat ovat Cine Mäntsälän ravintola-aluetta. Cine Mäntsälällä on tarjoiluun liittyvät ravintola- ja anniskeluoikeudet. Tarjoilut tilaisuuksiin ja tapahtumiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Meijerillä toimii Hotelli Kartanon Meijeri ja meijerin vieressä elokuvateatteri Cine Mäntsälä. Meijerin takana on kirjailijoiden tislaamo. Meijeri sijaitsee Mäntsälän keskustassa (Mäntsälän linja-autoasemalle 300 m, rautatieasemalle n. 1 km).

Tilavuokrat ja info

Tiloissa turvallinen kokoontuminen

Tilavarauskalenteri

kulttuurimeijeri tuolit permannoilla pieni

kulttuurimeijeri tuolit pieni

kulttuurimeijeri pydt ja alapermanto irtolavalla pieni

Takaisin ylös