Musiikki

Viimeksi muokattu: 11.4.2022
Kunnan kulttuuripalvelut sekä kansalaisopisto tuottavat musiikkikonsertteja ja tilaisuuksia kunnan eri tiloihin. Musiikin opetusta järjestävät yksityiset musiikkikoulut ja kansalaisopisto sekä Mäntsälän musiikkiopisto.

Musiikkia Mäntsälässä

Upeita konsertteja Mäntsälässä tuottavat monet yhdistykset, musiikkiopisto, seurakunta ja kunta. Myös monet muut yhteisöt ja yritykset tuovat  musiikkia paikkakunnalle. Kunnan kulttuuripalvelut sekä kansalaisopisto tuottavat musiikkikonsertteja ja tilaisuuksia kunnan eri tiloihin. Kuorojen esiintymisiä ja konsertteja on esim. seurojentalolla, kunnantalon auditoriossa, koulujen ja kylien seurojentalojen saleissa ja Kulttuurimeijerillä. Suurimpina konserttisaleina Mäntsälässä toimivat uudet koulut, lukio, monitoimitalo, Mäntsälän Suurlava ja Mäntsälän kirkko.

Musiikinopetusta

Musiikin opetusta järjestävät yksityiset musiikkikoulut ja kansalaisopisto sekä Mäntsälän Musiikkiopisto, jossa voi saada myös taiteenperusopetusta. Kansalaisopiston tunnettuja kuoroja ja orkestereita ovat mm. Mäntsälän Viihdelaulajat, Mäntsälän Mieskuoro, Mäntsälän Harmonikat ja Ellun Kamut, joihin voi hakeutua harrastamaan ja esiintymään, mutta joita voi myös tilata esiintymään tilaisuuksiin ja juhliin. Mäntsälän Musiikkiopiston orkesterit ja esiintyjät järjestävät konsertteja ja matineoita eri-ikäisille.

Soittamaan tai kuuntelemaan!

Loistavalla kulttuuritilalla Kulttuurimeijerillä toimii useita musiikin esittäjiä läheltä ja kaukaa. Konsertteja, runomusiikkimatineoita, trubaduurikeikkoja jne. on eri-ikäisille ja myös lähes kaikki genret on musiikissa edustettuina!

Mäntsälän Elävänmusiikin yhdistys, MäntsäläL!VE toimii elävän musiikin edistämiseksi ja kehittämiseksi yhdistämällä paikkakunnalla toimivat livemusiikin ystävät, artistit, yhtyeet ja muut musiikkiryhmät. MäntsäläL!VE toteuttaa eri kokoonpanoissa konsertteja ja järjestää mm. musiikkityöpajoja, open stagea sekä yhteislauluhetkiä kaikkien iloksi.

Tapahtumakalenterista löydät parhaat ja sopivat musiikkitapahtumat itsellesi!

sellon kielet

Selaa tapahtumia tapahtumakalenterista