Syksyn vanhempainilloissa vahvistetaan kouluhyvinvointia useasta näkökulmasta

24.8.2022 koululaiset

Koulujen syksyn ensimmäinen vanhempainilta tukee kotien ja koulujen yhteistyötä kouluhyvinvoinnin edistämisessä, Kouluhyvinvointi syntyy useista pienistä ja arkisista teoista, toisiamme arvostavasta kanssakäymisestä sekä yhdessä tekemisen iloista. Vanhempainilta sisältää Mäntsälän opetuspalveluiden tuottaman kaikille kouluille yhteisen osuuden ja lisäksi koulun omat osat.

Mäntsälän koulujen syksyn ensimmäinen vanhempaintapaaminen on rakennettu kouluhyvinvoinnin teemoille. Vanhempainilta sisältää ennakkoon tallennetun Mäntsälän opetuspalveluiden osuuden, jossa mukana ovat opetuspäällikkö Janne Mäkinen, Riihenmäen koulun virka-apulaisrehtori Pia Uronen, tukipalveluiden erityisasiantuntija Taru Kuparinen sekä pedagoginen TVT-asiantuntija Jaana Palviainen. Lisäksi ja edellä mainittua syventämässä ovat tärkeät kunkin koulun omat osuudet.

Kouluhyvinvointia lähestytään vanhempainillassa kolmesta eri teemasta käsin. Ne ovat

  1. Kouluhyvinvointia vahvistetaan – Yhdessä!
  2. Jokainen koulupäivä on tärkeä
  3. Toimintamalli poissaoloihin ja läsnäolon vahvistaminen.

Vanhempainillassa esitellään myös uudistuvia Wilman tuntimerkintöjä sekä mm. koulun toimenpiteitä kiusaamisen, väkivallan ja häirinnän ennaltaehkäisemisessä ja niihin puuttumisessa.

Kukin Mäntsälän koulu järjestää oman kouluhyvinvointi-vanhempainillan elo-syyskuussa oman aikataulunsa mukaisesti. Tieto oman koulun vanhempainillan ajankohdasta löytyy koulujen kotisivuilta tai wilmasta.

 

Mäntsälän kouluissa kouluhyvinvointia vahvistetaan yhdessä!

 

Read also