Kunta tarjoaa monipuoliset liikkumisen mahdollisuudet eri tarpeisiin!

19.9.2023 liikunta Tekninen ja elinvoima

Syksyllä on mahtavaa liikkua ja nauttia pimenevistä illoista vaikkapa kävelylenkin tai kuntoportaiden merkeissä.

Mäntsälän kunnalla on tarjolla upeita liikuntamahdollisuuksia eri ikäisille liikkujille.

Lapsille on tarjolla ilmaisia leikkipuistoja. Leikkipuistot sijaitsevat pääasiassa keskustassa ja näistä saat tarkempaa tietoa kunnan kotisivuilta.

Mäntsälä on myös valittu Suomen koiraystävällisemmäksi kunnaksi ja tarjoammekin liikkumispaikkoja myös karvaisille ystävillemme. Isonniityntiellä on  koirapuisto, jossa on hyvä liikuttaa koiria. Koiran kanssa voit lenkkeillä myös metsissä ja puistokäytävillä esimerkiksi joenvarsipuistossa. Tästä linkistä saat lisävinkkejä liikuntaan.

 

Mäntsälänjoen puistoraitti

Tänä vuonna on valmistunut Riihenmäen ja Sälinkään kuntoportaat sekä lapsille Heissan leikkipuisto. Kunta on lisännyt kevyen liikenteen väyliä sekä tekee liikenneturvallisuustoimenpiteitä turvallisemman liikkumisen puolesta. Uusia kevyen liikenteen väyliä on tulossa Kaakkumäentielle, Kivistöntielle ja Hirvihaarantielle. Tästä pääset tutustumaan kattavaan kevyen liikenteen verkkoon Mäntsälän keskustassa.

Tutustu kunnan monipuoliseen liikuntatarjontaan joko Mäntsälän kunnan uuden karttapalvelun kautta tai kunnan kotisivuilta www.mantsala.fi . Huomioithan, että karttapalveluun sisältöä päivitetään jatkuvasti.
Nyt kaikki liikkumaan ja nauttimaan syksystä!

Mäntsälän kunta

Lue myös