Näin kuljet tapahtumassa

Viimeksi muokattu: 10.5.2024
Ta­pah­tu­massa on pa­ras liik­kua kä­vel­len tai pol­ku­pyö­räl­lä. Mäntsälän kunta tarjoaa kävijöiden käyttöön ilmaiseksi kuntapyöriä. Merkittyjä P-alueita autoille löytyy tapahtuma-alueen laitamilta.

Välimatkat tapahtumapaikkojen välillä ovat lyhyitä ja helposti käveltävissä. Kulttuurimeijerin mäen ja Kirsikkapuiston alueita yhdistää Yhdystie ja Veteraanitietä pitkin pääset Jäähallille, jonka piha-alueella sijaitsee iltakonserttien päälava.

Mäntsälän kunta tarjoaa kävijäiden käyttöön ilmaiseksi kuntapyöriä. Niitä on seuraavissa paikoissa (linkki kuntapyörä-sivulle) ja käyttöönottoa varten tarvitset kännykkään ladattavan sovelluksen. Ohjeet lataukseen löytyvät myös linkin sivuilta.

Juna-ase­mal­ta suorin reitti Kirsikkapuistoon ja Jäähallin suuntaan on Pel­to­lan­tie­tä ja sen jäl­keen Ve­te­raa­ni­tie­tä pit­kin. Matkan pituus on noin 2,2 km. Merkittyjä P-alueita löytyy alueen laitamilta. Reitti Google Mapsissa.

Heikki Varjan ateljéelle on keskustasta vajaan 1 km matka. Kätevin reitti Kirsikkapuistosta on: Vetraanitie – Katinhännäntie – Mustamäentie – Veistäjäntie. Vanhaa Lahdentietä ajaessa käänny Mustamäentielle ja sitten vasemmalle Veistäjäntielle. Reitti Google Mapsissä

Tapahtuman tunnuksella merkittyjä parkkipaikkoja löytyy: 

  • Keuda, Lukkarinpolku 2
  • Ehnroosin koulu, Vanha Porvoontie 21
  • Monitoimitalo, Urheilutie 4
  • Kunnantalo, Heikinkuja 4
  • Kapintorilta keskustassa.

Alueen kulkukartta suurempana