Päälavan ohjelmassa

Viimeksi muokattu: 6.5.2024
Tapahtuman päälavalla esiintyy joukko suomalaisen musiikkielämän eturivin artisteja. Mahtavasta menosta vastaavat nuorten suosikki HUGO, legendaariset Virve Rosti, Freeman & Menneisyyden vangit sekä suomalaisen pop-taivaan kirkkain tähti Anna Puu yhtyeineen.

Mukana myös Mäntsälän oma tubettajasuosikki Basu. Päälavan ohjelma alkaa klo 17.30 ja päättyy noin klo 22. Jäähallin piha-alueen kahvilta virvokkeita ja pientä purtavaa.

HUGO, klo 18 –

Hugo eli porvoolainen Henrik Ollas on lahjakas pop ja r&b -artisti sekä suosittu tiktokkaaja. Suuressa nosteessa oleva HUGO julkaisi tammikuussa 2024 kauan odotetun viidennen sinkkunsa Sun puolesta. Hugon viime keväänä julkaistua singleä ”Taulut” on kuunneltu Spotifyssa jo yli 14 miljoonaa kertaa.

Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden Vangit, klo 19.15 –

Menneisyyden vangit -yhtye perustettiin vuonna 1991, kun kaksi suosittua artistia Virve Rosti ja Freeman tapasivat sattumalta ja päättivät yhdistää voimansa. Yhteistyön tuloksena keikoilla saadaan nauttia lukuisista Suomen rakastamista klassikkokappaleista.

Kummankin laulajan ura on alkanut jo 70-luvulla. Virve ”Vicky” Rosti nousi kansansuosioon jo 16-vuotiaana voitettuaan Suomen Iskelmälaulumestaruuskilpailut. Virven hittejä ovat mm. Kun Chicago kuoli, Tuolta saapuu Charlie Brown, Oon voimissain, Sata salamaa ja Leikitään. Leo ”Freeman” Friman on mies hittien Ajetaan tandemilla, Kaksi lensi yli käenpesän ja Osuuskaupan Jane, takana. Freeman kertoo kerran laskeneensa, että hän olisi laulanut Ajetaan tandemilla -kappaleen 5 000 kertaa, ”mutta en kertaakaan liikaa”.

Anna Puu, klo 21 –

Anna Puu tunnetaan yhtenä Suomen arvostetuimmista pop-artisteista. Hän nousi julkisuuteen vuoden 2008 Idols-laulukilpailussa, jossa hän sijoittui toiseksi.  Palkittu muusikko on nauttinut heti esikoislevystään lähtien niin kriitikoiden suosiota kuin kaupallista menestystä. Hän on julkaissut viisi studioalbumia, ja hänen levyjään on myyty yli 200 000 kappaletta. Annan ohjelmistosta löytyy koko kansan rakastamia klassikkobiisejä, striimihittejä sekä radiokanavien kestosuosikkeja.  Anna Puu on palkittu uransa aikana seitsemällä Emma-palkinnolla, mukaan lukien kolmella Vuoden naissolisti -palkinnolla.

Päälava sijaitsee jokipuiston tuntumassa, Jäähallin vieressä. Osoite: Veteraanitie 4, Mäntsälä.

Konsertteihin on vapaa pääsy!