Mitä ihmettä -elämysviikonlopun ohjelma julki!

21.4.2023 ulkoilu

MITÄ IHMETTÄ -elämysviikonlopun 27.-28.5.23 ohjelma on nyt julkaistu! Luvassa on kutsuvan runsas tapahtumako­ko­nai­suus, joka juhlistaa myös kesäkauden alkua. Ohjelmassa on  te­ke­mis­tä, nä­ke­mis­tä, elämyksiä ja ko­ke­mis­ta ihan kai­kil­le.

Ohjelmatarjonta sijoittuu Mäntsälän keskustaajaman keskeisille paikoille; lauantaina Kapinatorille, Seurojentalolle, jokirantaan ja kirsikkapuistoon sekä Kulttuurimeijerin mäelle. Ohjelmassa on mm. markkinat, puistopiknik, pelillisiä seikkailuja, sanataidetta ja makunautintoja, sirkusta ja musisointia, teatteria, lavatansseja ja elokuvanäytöksiä. Lisäksi lauantaina on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua edesmenneen kuvanveistäjä Heikki Varjan kotiateljeehen. Sunnuntaina helluntaita vietetään perinteikkäissä  tunnelmissa kirkonmäen eri kohteissa.

Mitä ihmettä -tapahtumakokonaisuudessa korostuu Mäntsälässä asustelevan, piilevän tai jo tunnetun monenlaisen hyvän ja jopa ihmeellisen esiin tuominen. Runsaasti ohjelmakattauksesta löytyy jokaiselle jotakin sykähdyttävää ja kokemisen arvoista.

Mukaan ohjelmiston toteuttajiksi kutsuttiin alkuvuodesta avoimesti kaikkia  mäntsäläläisiä tekijöitä ja toimijoita toteuttamaan monipuolista ja elämysrikasta tapahtumaa, joka kiinnostaa kävijöitä yli kuntarajojen.

Tutustu ja valitse omat suosikkisi runsaasta ohjelmatarjonnasta. Ohjelmatiedot täsmentyvät vielä, mutta jo nyt on selvä, että saamme nauttia mahtavan mielenkiintoisesta, monipuolisesta ja elämysrikkaasta kokonaisuudesta, koko Mäntsälän mitalla!

Tutustu ohjelmistoon tapahtuman sivuilla. 

Lue myös