Koululaisten iltapäivätoiminnan varsinainen hakuaika on käynnissä

28.3.2023 harrastukset Kasvatus ja opetus

Haku koululaisten iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2022–2023 jatkuu vielä kuluvan viikon ajan. Iltapäivätoimintaan on mahdollista hakea jatkuvasti, mutta päätös ensi kouluvuodelle perustettavista ryhmistä tehdään 2.4.2023 päättyvän varsinaisen hakuajan aikana saapuneiden hakemusten perusteella.

Iltapäivätoimintapaikan hakeminen varsinaisena hakuaikana on tärkeää, sillä varsinaisen hakuajan päätyttyä paikkoja myönnetään perustettujen ryhmien vapaiksi jääneille paikoille.

Iltapäivätoimintaan voivat hakea tulevan kouluvuoden 1.–2. luokkien sekä erityisen tuen oppilaat kaikilta vuosiluokilta.

Iltapäivätoimintaan haetaan Wilma-järjestelmän sähköisellä hakulomakkeella. Jos hakulomakkeen toiminnassa esiintyy ongelmia, kannattaa täyttää lomake tietokoneella (lomake ei aina toimi mobiilisti). Hakemuksen voi jättää myös printattuna (Opetuspalveluiden lomakkeet – Mäntsälän kunta (mantsala.fi) > Hakemus koululaisen iltapäivätoimintaan) tai noutaa paperilomakkeen kunnantalon palvelupiste Vinkistä sen aukioloaikana. Lomakkeen voi myös palauttaa Vinkkiin.

Iltapäivätoimintapaikka myönnetään aina lukuvuodeksi kerrallaan, joten myös parhaillaan IP-toiminnassa mukana olevien oppilaiden tulee hakea uudelleen IP-paikkaa kouluvuodelle 2022-2023.

Lisätietoa kunnan kotisivuilta Aamu- ja iltapäivätoiminta, lisäksi tarkemmat ohjeet iltapäivätoimintapaikan hakemiseksi.

 

Lue myös