Loma-ajan hoito

Viimeksi muokattu: 5.3.2024
Loma-ajan hoitoon voivat osallistua ne oppilaat, joiden erityishuolto-ohjelmassa on tästä maininta. Loma-ajan hoitoon ilmoittaudutaan. Loma-ajan hoitoa järjestetään syys- ja talvilomaviikkojen sekä kesä- ja elokuun aikana.

Loma-ajan hoito

Perusopetuksen oppilas voi osallistua loma-ajanhoitoon erityishuolto-ohjelmansa kirjausten mukaisesti, tarvittaessa vaikka koko perusopetuksen ajan.

Loma-ajan hoitoa järjestetään syys- ja talvilomaviikoilla sekä kesäkuussa ja elokuun aloitusviikkoina ennen koulun alkua. Kesäloman aikana hoitoa ei järjestetä heinäkuussa.

Loma-ajan hoito on kokopäivähoitoa. Se järjestetään arkipäivisin kello 7.30–16.30 välisenä aikana.

Hoitopäivän aikana tarjotaan aamupala, lounas ja välipala.

Loma-ajan hoitoon voi saada kuljetuksen. Loma ajan hoidon kuljetuksesta vastaa Keusote.

Ilmoittautuminen loma-ajan hoitoon

Loma-ajan hoitoon ilmoittaudutaan viimeistään kolme viikkoa ennen loman alkua. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella tai Opetuspalveluiden lomakkeet -sivulta löytyvällä ilmoittautumislomakkeella.

Lisäksi paperisia lomakkeita on saatavilla Hepolan koulusta sekä kunnantalon Palvelupiste Vinkistä infopisteen aukioloaikoina. Lomakkeet palautetaan niissä ilmoitetuilla tavoilla. Tulosteet ja paperilomakkeet toimitetaan postitse tai tuomalla kunnantalon palvelupiste Vinkkiin.

 

Loma-ajan hoidon järjestäminen

Loma-ajan hoidon ryhmät muotoutuvat osallistuvien oppilaiden määrän perusteella. Loma-ajan hoito järjestetään aamu- ja iltapäivähoidon tiloissa. Tavoitteena on järjestää myös loma-ajan hoito aamu- ja iltapäivähoidosta tutun henkilökunnan voimin.