Lounaskahvila Tarina – herkkuja ja hyvää mieltä

Viimeksi muokattu: 14.3.2023
Tervetuloa kunnantalolle lounaskahvila Tarinaan. Tarina tarjoaa maukkaita kotiruokalounaita ja herkullisia kahvihetkiä sekä ystävällistä palvelua; hyvien tarinoiden aineksia. Syö paikan päällä tai ota mukaan!

Mäntsälän kunnantalolla sijaitseva viihtyisä lounaskahvila toimii henkilöstöruokalana ja lounaskahvilana. Tarjolla on maittavaa kotiruokaa ja kaikki tehdään tuoreista raaka-aineista alusta loppuun asti paikan päällä. Ruokalista vaihtuu viikottain ja tarjolla on aina myös kasvisvaihtoehto.

Tarina on avoinna ma to klo 9-15.00 ja pe klo 9 – 14. Lounasta tarjoillaan klo 11.00-13.00.  Aamupäivisin tarjolla on kahvia ja pientä suolaista, esim. täytettyjä sämpylöitä, samoin lounasajan jälkeen klo 15 saakka.

Hinnasto:

  • kahvi:  2,5 €
  • kahvi + päivän leivonnainen:  5,5 €
  • lounas:  11 €
  • salaattipöytä:  8 €

VIIKON LOUNASLISTA löytyy Tarinan Facebook-sivuilta

Tarina tarjoaa ammatillisen oppimisympäristön, jonka tarkoituksena on edistää ensisijaisesti mäntsäläläisten työttömien työnhakijoiden työllistymistä, sekä tarjota työssäoppimismahdollisuuksia opiskelijoille. Toiminnasta vastaa kunnan työllisyyspalvelut.

Maksutavat: käteinen ja pankkikortti.

 

Meidän Tarinamme on kotiruoka, kiva paikka, ihanat ihmiset ja hymyilevä palvelu.
Tervetuloa Tarinan maailmaan!

Tarinan tarinoita

Hyvä tarinahan on kuin hyvä lounas; melko yksinkertainen juttu, jossa on selkeä rakenne, hyvä alku, maukas kohokohta ja maistuva loppu. Hyvästä tarinasta, kuten hyvästä lounaastakin, jää hyvä mieli.

Meillä jokaisella on oma tarinamme. Ruualla, ruuan aineksilla, perinteillä ja valmistamisella on omat tarinansa. Ruuan valmistajilla on omat tarinat ja ruokaa nauttivilla omat tarinansa. Paikalla on oma tarinansa.

Tarinalla on merkitystä; se pohjautuu taustaan, historiaan, arvoihin ja aatteisiin sekä siihen, mikä elämässä on arvokasta.

Millainen on sinun Tarinasi?

Yhteystiedot:

Lounaskahvila Tarina
Avoinna ma – to klo 9 – 15.00 ja pe klo 9 – 14.00.

Mäntsälän kunnantalo, 1. krs.
Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä

sähköposti: tarina@mantsala.fi

puh. 040 314 6080

Y-tunnus: 0129261-5