Vanhan Porvoontien ajorata- ja kevyenliikenteen sillat suljettuina 4.3.2024 alkaen

8.3.2024 liikenne

Vanhan Porvoontien ajoratasillan ja kevyen liikenteen sillan liikennejärjestelyt ovat muuttuneet 4.3.2024 alkaen. Sillat on suljettu uuden kirkkosillan urakoinnin ja kevyenliikenteen sillan korjauksen vuoksi. 

Vanhan Porvoontien ajoratasillan ja kevyen liikenteen sillan liikennejärjestelyt ovat muuttuneet 4.3.2024 alkaen. Sillat on suljettu uuden Mäntsälän kirkkosillan urakoinnin ja kevyenliikenteen sillan korjauksen vuoksi.

Mäntsälän keskusta-alueella, Vanhalla Porvoontiellä sijaitseva Mäntsälän kirkkosilta puretaan ja tilalle rakennetaan uusi teräsbetoninen silta. Samassa yhteydessä korjataan Vanhan Porvoontien kevyenliikenteen silta sekä uusitaan Vanhan Porvoontien katuinfraa Keskuskadun ja Kirvunpolun välisellä osuudella.

Vanhan Porvoontien ajoratasilta ja Vanhan Porvoontien kevyen liikenteen silta ovat suljettuja 4.3.2024 lähtien. Kulku Mäntsälänjoen yli ei ole mahdollista urakan aikana uusittavien siltojen kautta.  Myös joen varressa oleva kulkuyhteys siltojen kupeeseen on suljettu.

Viikolla 10 työmaa-alueella on tehty liikennejärjestelyjä, joilla mahdollistetaan uusimistöiden eteneminen.  Hankealueella on tehty myös työmaan perustamiseen liittyviä töitä sekä asfaltin poistoa.

-Kiertoreiteistä on opasteet ajoneuvoliikenteelle sekä jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Toivomme tienkäyttäjiltä kärsivällisyyttä, kertoo kuntatekniikan päällikkö Jarkko Hämäläinen Mäntsälän kunnasta.

Viikolla 11 eli maanantaina 11.3. alkavalla viikolla Mäntsälän kirkkosillan hankealueella rakennetaan purkutelineitä. Vanhan Porvoontien kevyen liikenteen sillan tuntumassa kulkeva kaukolämpölinja tuetaan uusimistöiden ajaksi.

Vanhan Porvoontien ajoratasillan ja Vanhan Porvoontien kevyen liikenteen siltojen ja kadun korjaus- ja saneeraustöiden arvioidaan valmistuvan marraskuun 2024 lopussa.

Lisätiedot:
Mäntsälän kunta, Jarkko Hämäläinen, kuntatekniikan päällikkö, etunimi.sukunimi@mantsala.fi, puh. 040 314 6869

GRK Suomi Oy, Jouni Karvonen, työmaapäällikkö, etunimi.sukunimi@grk.fi, puh. 040 557 4123

Uutisen kuva: Welado Oy

Lue myös