Uusia harrastuksia koululaisille syksystä 2022 alkaen – ohjaajia haetaan

27.4.2022 harrastukset

Harrastamisen Suomen mallin tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Etsimme halukkaita koulujen harrastusryhmien ohjaajiksi Mäntsälässä.

Ohjaamishalukkuudesta ilmoitetaan osallistumalla dynaamiseen menettelyyn, jonka ensimmäisessä vaiheessa harrastusryhmän ohjaamisesta kiinnostunut ilmoittautuu järjestelmään, ja valitsee yhden tai useamman seuraavista alueista:

1)      liikunnalliset harrastustoimintapalvelut

2)      kulttuuriset harrastustoimintapalvelut

3)      digi- ja muut harrastustoimintapalvelut.

Ilmoittautuminen edellyttää järjestelmään rekisteröitymisen lisäksi Y-tunnusta. Ilmoittautua voivat kaikki yhteisöt, seurat, yritykset ja yksityiset henkilöt, joilla on kiinnostusta harrastusryhmän ohjaamiseen Mäntsälän perusopetuksen kouluissa. Ilmoittautuminen tapahtuu tässä osoitteessa. Dynaamisen menettelyn toisessa vaiheessa suoritetaan kilpailutus harrastustoiminnan ohjaajan valitsemiseksi.

Dynaaminen menettely on avattu 20.4.2022. Ilmoittautuminen on mahdollista aina 30.6.2024 saakka. Menettelyyn voi ilmoittautua milloin tahansa sen aukioloaikana. Lukuvuoden 2022 – 2023 harrastusryhmien ohjaamisesta kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan mahdollisimman nopeasti, sillä tulevan lukuvuoden suunnittelu on kouluissa jo käynnistynyt.

Menettely toteutetaan ehdollisena eli harrastusryhmän toteutuminen on sidoksissa siihen, kuinka paljon Mäntsälän kunnalle myönnetään valtionavustuksia koulun harrastustoiminnan järjestämiseen lukuvuodelle 2022 – 2023.

Lisätietoa kunnan kotisivuilta ja/tai opetuksen asiantuntija Leena Lemiläinen-Honkanen

Read also