Mitä ihmettä kutsuu toimijoita mukaan

31.1.2023 vapaa-aika

Kutsumme nyt tekijöitä ja toimijoita mukaan toteuttamaan uutta elämysrikasta Mitä ihmettä -tapahtumaa Mäntsälässä 27.-28.5.23.

Mitä ih­met­tä -ta­pah­tu­ma 27.-28.5.23 on elä­myk­sel­li­nen tapahtumako­ko­nai­suus Mänt­sä­län par­hai­ta koh­tei­ta ja elä­myk­siä. Ta­pah­tu­ma tar­jo­aa te­ke­mis­tä, nä­ke­mis­tä ja ko­ke­mis­ta ihan kai­kil­le. Kutsumme nyt tekijöitä ja toimijoita mukaan toteuttamaan monipuolista ja elämysrikasta tapahtumaa, joka kiinnostaa kävijöitä yli kuntarajojen!

Ylläty ja ihastu, löydä Mäntsälän ihmeet, salaiset aarteet ja kätketyt mansikkapaikat! Uudessa, toukokuussa 2023 järjestettävässä Mitä ihmettä -tapahtumakokonaisuudessa korostuu hyvän ja jopa ihmeellisen esiin tuominen, mahdollisuus osallistua tekijänä tai kokijana tapahtumaan ikään, kokoon, taustaan tai muuhun katsomatta. Viikonlopun aikana voit ihmetellä ja ilahtua kaikesta siitä, mitä Mitä ihmettä! -tapahtuma kokoaa yhteen.

Tapahtumien keskiössä on Mäntsälän kunnan keskusta ja tutustumisen arvoiset satelliittikohteet eri puolilla Mäntsälää.

Tule mukaan ohjelman järjestäjäksi tai yhteistyötahoksi. Lisätietoja ja osallistumisohjeet löydät täältä (linkki ohjeet-sivulle).

Lue myös