Starttivalmennus

Viimeksi muokattu: 5.10.2022
Starttivalmennus on suunnattu alle 25-vuotiaille mäntsäläläisille nuorille, jotka ovat vailla työ- tai koulutuspaikkaa sekä tarvitsevat tukea jatkosuunnitelmien tekemiseen ja arjenhallintaan.

Starttivalmennus on suunnattu alle 25-vuotiaille mäntsäläläisille nuorille, jotka ovat vailla työ- tai koulutuspaikkaa sekä tarvitsevat tukea jatkosuunnitelmien tekemiseen ja arjenhallintaan. Jokaisen nuoren kanssa tehdään oma henkilökohtainen suunnitelma ja kirjataan tavoitteet Starttivalmennusjaksolle. Valmennusjakson pituus sovitaan yksilöllisesti.

Starttivalmennus toimii maanantaista torstaihin kello 9–13.30. Valmennus tarjoaa tukea elämänhallintataitojen ja toimintakyvyn kasvattamiseen sekä motivaation vahvistamiseen työn, koulutuspaikan tai tulevaisuuden suunnan löytämiseksi. Valmennuspäiviin sisältyy myös liikuntaa ja ruoanvalmistusta sekä retkiä ja tutustumiskäyntejä osallistujien mielenkiinnon mukaan.

Starttivalmennus toimii osoitteessa Kivistöntie 3, Mäntsälä.

Starttivalmennukseen voi hakeutua Ohjaamon tai etsivän nuorisotyön kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä Starttivalmennuksen ohjaajiin.