Etsivä nuorisotyö

Viimeksi muokattu: 15.9.2023
Etsivän nuorisotyön tavoitteena on olla läsnä alle 29-vuotiaiden nuorten keskuudessa ja tarjota mahdollisuus turvalliseen ja luottamukselliseen aikuiskontaktiin. Etsivä nuorisotyö etsii nuoren kanssa vastauksia nuoren mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja auttaa nuorta saavuttamaan tarvitsemansa palvelut.

Etsivän työn ensisijaisena tehtävänä on auttaa alle 29-vuotiaita nuoria, jotka ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella tai jotka tarvitsevat tukea saavuttaakseen tarvitsemansa palvelut. Etsivä nuorisotyö tarjoaa nuorelle varhaista tukea, jos nuori sitä itse haluaa.

Mäntsälän nuorisopalvelut tarjoaa 17–29-vuotiaille nuorille mahdollisuuden maksuttomaan vapaa-ajan toimintaan joka viikko vuorottelevilla Startti- ja ENT cafeilla. Lisätietoja Startticafe –toiminnasta löydät täältä: Starttivalmennus – Mäntsälän kunta (mantsala.fi)

ENT cafe on nuorten aikuisten kohtaamispaikka, joka sijaitsee Seurojentalon Tukikohdassa. Siellä voit tavata luottamuksella etsiviä nuorisotyöntekijöitä, tutustua alueen muihin nuoriin aikuisiin tai etsivään nuorisotyöhön, kysyä neuvoa, käydä kahvilla ja vaihtamassa kuulumisia.

ENT cafe on osa osallisuutta ja toimintakykyä edistävää toimintaa 17–29-vuotiaille.

Avoinna joka toinen keskiviikko (parilliset viikot) klo 14–17. Tarjolla pientä purtavaa.