Menu

Kulttuuripalvelut

Mäntsälän kunnan kulttuuripalvelut ovat sivistyslautakunnan alaista toimintaa.

Kunnan kulttuuripalveluiden lähtökohtana on tukea asukkaiden kulttuuriharrastuksia myöntämällä vuosittain kulttuuri- ja kunta-avustuksia yhteisöille kulttuuritoimintaan, sekä järjestää tiloja ja välineitä kulttuuritoiminnalle. Kulttuuripalvelut luovat edellytyksiä monipuolisiin kulttuuri- ja taidepalveluihin olemalla mukana suunnittelemassa, koordinoimassa, järjestämässä ja tuottamassa erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Kulttuurin tukemiseen kuuluvat kulttuuriperinteiden ja -tilojen vaaliminen. Kulttuuripalveluiden tehtävänä on myös tukea paikallisen kulttuuritoiminnan markkinointia ja tiedotusta.

Avustukset

Avustusten hakuaika on vuosittain viikon 13 perjantaihin klo 12.oo mennessä. Avustuksia myönnetään yhteisöjen kulttuuritoimintaan. Avustuksia ei myönnetä yksityisille. Avustuksista ilmoitetaan alkuvuodesta paikallislehdissä ja kunnan kotisivuilla. Avustukset myönnetään kulttuuritoimintaan, jota tuottavat paikalliset kulttuuriyhdistykset ja kansalaistoiminnan yhdistykset.

Vuoden kulttuuriteko

Mäntsälän kunta palkitsee kuluneen vuoden kulttuuriteon tunnustuspalkinnolla. Kulttuuriteosta, sekä sen ehdottamisesta ja hakemisesta ilmoitetaan paikallislehdessä vuoden vaihteeseen mennessä. Hakulomakkeita saa myös kunnan palvelupisteestä Vinkistä. Hakuaikaa on 7.1.2019 saakka. Seuraa kulttuuritoimen tiedotteita.

Juhlatilaisuudet

Vuosittain järjestetään yhteistyössä seurakunnan kanssa veteraanipäivän ja itsenäisyyspäivän juhlatilaisuudet.

Kulttuurisihteeri 

Tarja Kuusela

Mäntsälän kunta, Vapaa-aikapalvelut

Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä

puh. 040-3145 397

email: etunimi.sukunimi(@)mantsala.fi

Mäntsälän kulttuuripalvelut Facebook

Tiedottaminen

  png facebook logo for email marketing you can trust 1000FACEBOOK

 Ajankohtaista

kultttuuriviikot leikattu

 Yhteystiedot

Kulttuurisihteeri

Tarja Kuusela

Mäntsälän kunta,
Vapaa-aikapalvelut

Kulttuuripalvelut

Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä

puh. 040-3145 397

email: etunimi.sukunimi(at)mantsala.fi

 

 

Takaisin ylös