Avoin varhaiskasvatus

Viimeksi muokattu: 11.7.2024

Metsätontun perhetupa on osa Mänt­sä­län kun­nan var­hais­kas­va­tus­pal­ve­lu­ja sekä nimetty Keusoten kohtaamispaikaksi.

Metsätontun perhetupa toimii osoitteessa Keskuskatu 21.
Metsätontun puhelinnumero on 040 314 5048.

Perhetupa on avoinna ma – to 9–15.30 ja pe 9–15. Tiistaisin ja torstaisin perhetuvan sisätilat ovat kokeiluna avoinna ilman henkilökuntaa.

Avoin päiväkoti Metsätonttu aloitti toimintansa 8.9.2014. 1.8.2023 nimi muuttui Metsätontun perhetuvaksi. Metsätontun perhetupa on kotonaan lasta hoitavien perheiden kohtaamispaikka, jossa on mahdollisuus tutustua muihin lapsiperheisiin ja lapset saavat leikkiseuraa.

Metsätontussa vanhemmat ovat vastuussa lapsistaan. Mukaan tervetulleita ovat 0–6-vuotiaat lapset yhdessä oman aikuisen kanssa.

Toiminta on maksutonta. Vapaan yhdessäolon lisäksi järjestetään ohjattua toimintaa. Tarjoamme pientä välipalaa, kuten kahvia/teetä/mehua ym. Voit ottaa mukaasi myös omat eväät, käytössä on jääkaappi ja mikro.

Lämpimästi tervetuloa!

Metsätontun viikko-ohjelman ja muut ajankohtaiset asiat löydät lisäksi Facebookista. Facebook sivumme löytyy nimellä METSÄTONTUN PERHETUPA ja Instagramista metsatontunperhetupa. Seuraathan ilmoitteluamme mahdollisuuksien mukaan somesta.

Metsätontun perhetuvassa työskentelee kaksi koulutettua varhaiskasvatuksen ammattilaista. Lisätietoja perhetuvan toiminnasta voi kysyä myös päiväkodinjohtaja Tiina Timoselta p.040 314 5732.