Loma-ajan hoito

10.3.2022
Loma-ajan hoitoon voivat osallistua ne oppilaat, joiden erityishuolto-ohjelmassa on tästä maininta. Loma-ajan hoitoon ilmoittaudutaan. Loma-ajan hoitoa järjestetään syys- ja talvilomaviikkojen sekä kesä- ja elokuun aikana.

Loma-ajan hoito

Perusopetuksen oppilas voi osallistua loma-ajanhoitoon erityishuolto-ohjelmansa kirjausten mukaisesti, tarvittaessa vaikka koko perusopetuksen ajan.

Loma-ajan hoitoa järjestetään syys- ja talviloma viikoilla sekä kesäkuussa ja elokuun aloitusviikkoina ennen koulun alkua. Kesäloman aikana hoitoa ei järjestetä heinäkuussa.

Loma-ajan hoito on kokopäivähoitoa. Se järjestetään arkipäivisin kello 7.30–16.30 välisenä aikana.

Hoitopäivän aikana tarjotaan aamupala, lounas ja välipala.

Loma-ajan hoitoon voi saada kuljetuksen. Loma ajan hoidon kuljetuksesta vastaa Keusote.

Ilmoittautuminen loma-ajan hoitoon

Loma-ajan hoitoon ilmoittaudutaan viimeistään kolme viikkoa ennen loman alkua. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella tai Opetuspalveluiden lomakkeet -sivulta löytyvällä word- tai pdf-lomakkeella.

Lisäksi paperisia lomakkeita on saatavilla Hepolan koulusta sekä kunnantalon Palvelupiste Vinkistä infopisteen aukioloaikoina. Lomakkeet palautetaan niissä ilmoitetuilla tavoilla. Tulosteet ja paperilomakkeet toimitetaan postitse tai tuomalla kunnantalon palvelupiste Vinkkiin.

 

Loma-ajan hoidon järjestäminen

Loma-ajan hoidon ryhmät muotoutuvat osallistuvien oppilaiden määrän perusteella. Loma-ajan hoito järjestetään aamu- ja iltapäivähoidon tiloissa. Tavoitteena on järjestää myös loma-ajan hoito aamu- ja iltapäivähoidosta tutun henkilökunnan voimin.