Vanhan Porvoontien siltojen ja katuinfran uusiminen: kirkkosillan porapaalutustöitä tehdään viikolla 19

2.5.2024 kadut

Vanhan Porvoontien kirkkosillan porapaalutustöitä tehdään viikolla 19 eli maanantaina 6.5. alkavalla viikolla. Töitä tehdään meluluvan mukaisesti.

– Teemme kirkkosillan työmaalla melua aiheuttavia porapaalutustöitä viikolla 19 maanantaista torstaihin kello 7–20 välisenä aikana. Pahoittelemme töistä aiheutuvia meluhaittoja, sanoo kuntatekniikan päällikkö Jarkko Hämäläinen Mäntsälän kunnasta.

Vanhan Porvoontien Keskuskadun ja Kirvunpolun välisen osuuden uuden jätevesi- ja vesijohtolinjan teko on jatkunut suunnitelmien mukaisesti.

Mäntsälän kirkkosilta ja Vanhan Porvoontien kevyen liikenteen silta sijaitsevat Mäntsälän keskustassa Vanhalla Porvoontiellä kohdassa, jossa katu ylittää Mäntsälänjoen. Vanhan Porvoontien ajoratasilta ja Vanhan Porvoontien kevyen liikenteen silta ovat suljettuja 4.3.2024 lähtien. Urakan aikana ei ole mahdollista kulkea Mäntsälänjoen yli uusittavien siltojen kautta. Myös joen varressa oleva kulkuyhteys silloille on suljettu.

Vanhan Porvoontien ajoratasillan ja Vanhan Porvoontien kevyen liikenteen siltojen ja kadun korjaus- ja saneeraustöiden arvioidaan valmistuvan marraskuun 2024 lopussa.

Kaakkumäenraitin sillan purkutyöt lähes valmiit

Viime viikolla alkanut Kaakkumäenraitin vanhan sillan purkaminen on edennyt suunnitellusti ja purkutyöt ovat nyt viimeistelyvaiheessa. Työmaalla on myös valmisteltu viikolla 19 alkavia jätevesikaivojen asennustöitä.

Kaakkumäenraitin sillan porapaalutustöitä tehdään viikolla 20 eli maanantaina 13.5. alkavalla viikolla.

Mäntsälän keskusta-alueella sijaitseva Mäntsälänjoen ylittävä Kaakkumäenraitin silta on suljettu liikenteeltä 22.4.2024 alkaen. Myös rantareitti sillalle on suljettu. Kaakkumäenraitin siltaurakka valmistuu alustavan arvion mukaan elokuussa 2024.

 

Lisätiedot:

Mäntsälän kunta, Jarkko Hämäläinen, kuntatekniikan päällikkö, etunimi.sukunimi@mantsala.fi, puh. 040 314 6869

GRK, Jouni Karvonen, työmaapäällikkö, etunimi.sukunimi@grk.fi, puh. 040 557 4123

 

Seuraa hankkeiden etenemistä:

Mäntsälän kunnan www-sivuilta: https://www.mantsala.fi/ajankohtaista/

Facebook: https://www.facebook.com/Mantsalankunta/

Instagram: https://www.instagram.com/mantsalankunta/

Lue myös