Vanhan Porvoontien kirkkosillan purkutyöt ovat alkaneet

4.4.2024 joukkoliikenne

Vanhan Porvoontien kirkkosillan purkutyöt ovat alkaneet sillan kannen sahaustöillä. Työmaan suojauksia on lisätty ja alueelle on asennettu sillan purkutöistä ja putoamisvaarasta varoittavat huomiokyltit. Viikolla 15 eli 8.4. alkavalla viikolla kirkkosillan työmaalla aloitetaan porapaalutustöiden valmistelut. Porapaalutustöiden arvioidaan alkavan huhtikuun loppupuolella. Näitä meluhaittaa aiheuttavia töitä tehdään päiväaikana. Tarkennamme ensi viikon tiedotteeseen tarkemmat porapaalutustöiden ajankohdat.

Viime viikolla alkaneet Vanhan Porvoontien katuinfran uusimistyöt Keskuskadun ja Kirvunpolun välisellä osuudella ovat tällä viikolla jatkuneet vesijohto- ja jätevesilinjan teolla.

Mäntsälän kirkkosilta ja Vanhan Porvoontien kevyen liikenteen silta sijaitsevat Mäntsälän keskustassa Vanhalla Porvoontiellä kohdassa, jossa katu ylittää Mäntsälänjoen. Vanhan Porvoontien ajoratasilta ja Vanhan Porvoontien kevyen liikenteen silta ovat suljettuja 4.3.2024 lähtien. Kulku Mäntsälänjoen yli ei ole mahdollista urakan aikana uusittavien siltojen kautta.  Myös joen varressa oleva kulkuyhteys silloille on suljettu. Kaakkumäenraitin silta suljetaan alustavan arvion mukaan huhti-toukokuun vaihteessa.

Vanhan Porvoontien ajoratasillan ja Vanhan Porvoontien kevyen liikenteen siltojen ja kadun korjaus- ja saneeraustöiden arvioidaan valmistuvan marraskuun 2024 lopussa.

 

Lisätiedot:

Mäntsälän kunta, Jarkko Hämäläinen, kuntatekniikan päällikkö, etunimi.sukunimi@mantsala.fi, puh. 040 314 6869

GRK, Jouni Karvonen, työmaapäällikkö, etunimi.sukunimi@grk.fi, puh. 040 557 4123

Seuraa hankkeen etenemistä:

Mäntsälän kunnan www-sivuilta: https://www.mantsala.fi/ajankohtaista/

Facebook: https://www.facebook.com/Mantsalankunta/

Instagram: https://www.instagram.com/mantsalankunta/

 

Vanhan Porvoontien kirkkosillan siltapilarien muotteja on rakennettu tällä viikolla. (kuva: Welado Oy)

Vanhan Porvoontien kirkkosillan purkutöistä varoittavat huomiokyltit. (kuva: GRK Suomi Oy)

Lue myös