Vanhan Porvoontien ajoratasillan ja kevyen liikenteen sillan korjaus- ja saneeraustyöt ovat käynnistyneet suunnitellusti

14.3.2024 kadut

Viikolla 10 käynnistyneet Mäntsälän kirkkosillan sekä Vanhan Porvoontien kevyen liikenteen sillan uudistamistyöt ovat hyvässä vauhdissa. Tämän viikon merkittävimpiä työvaiheita ovat olleet vanhan Kirkkosillan kannen timanttiporaukset paalutusta varten sekä työsillan paalutuksen teko. Työmaalle on saatu myös lautta, jonka kautta päästään työstämään purkusillan tekoa.

Vanhan Porvoontien kevyen liikenteen sillan työmaalla kulkeva kaukolämpölinja tuetaan uusimistöiden ajaksi.

Kaukolämpölinjan tuennan teko on aloitettu viikolla 11 ja työt jatkuvat viikolla 12. Kevyen liikenteen sillan pintarakenteiden purkutyöt päästään aloittamaan maanantaina 18.3. alkavalla viikolla, sanoo kuntatekniikan päällikkö Jarkko Hämäläinen Mäntsälän kunnasta.

Mäntsälän kirkkosilta ja Vanhan Porvoontien kevyen liikenteen silta sijaitsevat Mäntsälän keskustassa Vanhalla Porvoontiellä kohdassa, jossa katu ylittää Mäntsälänjoen. Vanhan Porvoontien ajoratasilta ja Vanhan Porvoontien kevyen liikenteen silta ovat suljettuja 4.3.2024 lähtien. Kulku Mäntsälänjoen yli ei ole mahdollista urakan aikana uusittavien siltojen kautta.  Myös joen varressa oleva kulkuyhteys siltojen kupeeseen on suljettu. Vanhan Porvoontien ajoratasillan ja Vanhan Porvoontien kevyen liikenteen siltojen ja kadun korjaus- ja saneeraustöiden arvioidaan valmistuvan marraskuun 2024 lopussa.

Lisätiedot: 
Mäntsälän kunta, Jarkko Hämäläinen, kuntatekniikan päällikkö, etunimi.sukunimi@mantsala.fi, puh. 040 314 6869
GRK, Jouni Karvonen, työmaapäällikkö, etunimi.sukunimi@grk.fi, puh. 040 557 4123

Seuraa hankkeen etenemistä: 
Mäntsälän kunnan www-sivuilta: https://www.mantsala.fi/ajankohtaista/
Facebook: https://www.facebook.com/Mantsalankunta/
Instagram: https://www.instagram.com/mantsalankunta/

(Julkaisun kuvat: Welado Oy)

 

Lue myös