Uuden Ehnroosin vihkiäisiä vietettiin 7.10.

10.10.2022 koululaiset

Ehnroosin koulun oppilaat, henkilökunta ja kutsuvieraat kokoontuivat uutuuttaan hohtavan koulurakennuksen vihkiäistilaisuuteen perjantaina. Uuden koulurakennuksen toimivat ja tarkoituksenmukaiset tilat saivat laajasti kiitosta.

Oppilaat ja koulun henkilökunta ovat työskennelleet uusissa koulutiloissa kuluvan syyslukukauden alusta alkaen. Vihkiäistilaisuudessa muisteltiin myös uuden koulun  suunnittelu- ja rakennusvaiheen moninaisia käänteitä.

Uusista, hyvin toimivista ja yhteisöllisyyden mahdollistavista koulutiloista iloitsivat kaikki.

Vihkiäistilaisuus

Ehnroosin uuden koulun vihkiäistilaisuus koulun oppilaille, henkilökunnalle ja kutsuvieraille järjestettiin kello 13 alkaen. Tilaisuuden jälkeen myös kuntalaisilla oli mahdollisuus tutustua kouluun kello 15 alkaen.

Vihkiäistilaisuuden avasivat Ehnroosin koulun rehtori Jorma Malmivuoren tervetuliaissanat. Puheessaan Malmivuori kiitti koulun rakentamiseen osallistuneita ja sen mahdollistaneita tahoja laajalti.

Tilaisuuden juhlapuheen piti kansanedustaja, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Pihla Keto-Huovinen, joka puheessaan toi esille koulun ja opettajien kannustuksen ja opetustyön merkityksellisyyden myös omakohtaisten kokemustensa kautta.

Ehnroosin koulun oppilaskunnan puheenjohtajan Jose Hietamäen puheessa saatiin kosketus oppilaiden kokemuksiin sekä koulurakentamisen ja väistö- ja tilapäistiloissa työskentelyn että uuteen koulurakennukseen totutelun aikana.

Lisäksi vihkiäisjuhlassa kuultiin useita koulun oppilaiden toteuttamia hienoja musiikkiesityksiä ja nähtiin myös 9. luokan oppilaiden toteuttama videoesitys uuden koulun tiloista.

 

Read also