Lokakuun iltapäivätoimintalaskut viivästyvät

22.11.2022 koululaiset Kasvatus ja opetus

Koululaisten iltapäivätoiminnan lokakuun laskutus on viivästynyt. Viiveen syynä ovat talousjärjestelmän vaihtumisesta aiheutuneet tekniset ongelmat.

Iltapäivätoiminnan lokakuun laskut pyritään lähettämään iltapäivätoimintaan osallistuvien lasten huoltajille mahdollisimman pian. Lokakuun lasku päivätään siten, että se pitää maksaa joulukuussa.

Iltapäivätoiminnan laskutusväli syyskuusta lokakuuhun on poikkeuksellisen pitkä, sillä syyskuun iltapäivätoimintalaskut lähetettiin tavallista aikaisemmin järjestelmävaihdosta ennakoiden.

 

Mitä on koululaisten iltapäivätoiminta?

Koululaisten iltapäivätoiminta on kunnan järjestämää vapaa-ajan toimintaa, johon voivat osallistua ensimmäisen ja toisen vuosiluokan sekä erityisen tuen oppilaat. Toimintapaikkaa haetaan huhtikuussa (varsinainen hakuaika). Iltapäivätoimintaan osallistuminen on maksullista.

Lisäksi Hepolan koulussa järjestetään Keusoten aamu- ja iltapäivähoitoa sitä tarvitseville oppilaille. Aamu- ja iltapäivähoitoon voivat osallistua ne lapset, joilla on tästä merkintä Keusoten erityishuolto-ohjelmassa.

Iltapäivätoiminnan järjestämistä säätelevät perusopetuslaki sekä Opetushallituksen Aamu- ja iltapäivätoiminnan perusteet.

Lisätietoa kunnan kotisivuilta

 

Read also