Linja-autossa koululaismatkakortilla kulkeville: Mäntsälän yleisimmät linja-autovuorot

8.8.2022 etusivun uutinen

Tietoa ja linkkejä linja-autolla koulumatkoja kulkeville on koottu tähän tiedotteeseen. On tärkeää tutustua koulumatkaan sekä linja-autojen aikatauluihin ja reitteihin ennen koulun alkua. Tämä koskee kaikkia koululaisa, sillä linja-autokuljetuksiin on tullut muutoksia aikatauluihin ja linja-autojen ajoreitteihin.

Kouluvuoden 2022-2023 linja-autovuoroihin on tullut useita muutoksia. Muutokset koskevat linja-autojen aikatauluja sekä matkareittejä. Lisätietoa linja-autovuoroista:

 

Muutoksia

– Mäntsälä-Sälinkää-Sulkava-Nikinoja-Olkinen (kunnan ostovuoro 2, Mattilan Liikenne Oy) ei enää aja iltapäivän viimeisellä kello 15.00 linja-autoasemalta lähtevällä vuorolla Kaanaa-Tikkatie-ajolenkkiä. Tämän liikennöi ryhmittymä Liikenne Seppälä Oy ja Ventoniemi Oy.

– Mikäli oppilas käyttää linja-autovuoroja, joissa on tarve liityntäkuljetukselle, ei matkakorttia leimata ns. liityntäkuljetuksessa. Liityntävuoroilla kulkeva oppilas leimaa aamuisin matkakorttinsa ensimmäisessä linja-autossa ja iltapäivällä jälkimmäisessä linja-autossa. Ne linja-autovuorot, joita tämä koskee, on merkitty linja-autovuorojen koosteeseen *-merkillä:

* liityntäkuljetus linja-autoasemalle Onkimaan bussilla

* vaihto kirkonmäellä Liikenne Seppälä Oy:n Onkimaalta tulevaan bussiin

 

Mäntsälän kunnan ostovuorot

– Kunnan ostovuoro 1 Mäntsälä-Onkimaa-Sääksjärvi-Mäntsälä

– Kunnan ostovuoro 2 Mäntsälä-Nikinoja-Sälinkää-Soukkio-Mäntsälä

Read also