Kirjaston omatoimiajat laajenevat maanantaista 2.5.22 alkaen

25.4.2022 kirjasto Kirjasto

Kirjastossa lisätään omatoimista asiointiaikaa asiakkaiden toiveesta toukokuusta alkaen.

Omatoiminen asiointiaika kirjastossa lisääntyy toukokuun alusta. Maanantaista perjantaihin omatoimisesti voi asioida jo klo 8 alkaen, kun aiemmin asiointiaika alkoi klo 9. Ilta-aikaan maanantaista keskiviikkoon tulee mahdollisuus asioida omatoimisesti vielä palveluajan (13-20) jälkeen aina iltakymmeneen saakka.

Viikonloppuihin tulee myös lisää asiointiaikaa: omatoimiaika on sekä lauantaina että sunnuntaina jatkossa klo 6-18, kun se on aiemmin ollut 9-16. Yhteensä omatoimiaika lisääntyy 22 tunnilla.

Palveluaikoihin tulee myös pieni muutos lapsiryhmäkäyntien ja ryhmäopastusten takia. Torstai- ja perjantaiaamuisin palveluaika alkaa vasta klo 11, kun se aiemmin on alkanut klo 9. Näin saamme rauhoitettua henkilökunnan työaikaa ryhmäkäyntien valmisteluun ja toteutukseen. Toivomme myös, että muutos rytmittää asiakasvirtoja siten, että ruuhka- ja kiiretilanteita syntyisi näinä aamuina kirjastotilassa vähemmän.

Kirjastoon kannattaa aina olla yhteydessä, jos tarve asiakaspalvelulle tai neuvonnalle osuu palveluaikojen ulkopuolelle. Yleensä palvelu tai neuvonta saadaan järjestymään. Kirjaston aukioloajat 2.5. alkaen ovat seuraavat:

ASIOINTI MAHDOLLISTAPALVELUAIKAOMATOIMIAIKA
MAANANTAI
TIISTAI
KESKIVIIKKO
8-2213-208-13
20-22
TORSTAI
PERJANTAI
8-2011-168-11
16-20
LAUANTAI
SUNNUNTAI
6-186-18

Kesäaukioloajoista ja muista pyhien ja toiminnallisten tarpeiden aiheuttamista poikkeuksista aukioloajoissa tiedotamme kirjaston nettisivuilla, verkkokirjasto Finnassa sekä kirjaston Facebook- ja Instagram-tileillä.

Kirjaston asiakaspalvelu

asiakaspalveluaikana

Kirjaston tietopalvelu

asiakaspalveluaikana

Read also