Mt 140 (Lahdentie) keskisaarekkeen uusimistyöt: Osuustien ja Sälinkääntien välillä tehdään vanhojen rakenteiden purkua viikolla 41

6.10.2023 kadut

Mt 140:n eli Lahdentien keskisaarekkeen uudistamiseen liittyvät rakenteiden purkutyöt Mäntsälän keskustassa ovat noin puolessa välissä.

Keskisaarekkeen uuden reunakiveyksen rakentaminen käynnistyy 9.10. alkavalla viikolla. Työvaihe alkaa valmistelevilla töillä, jonka jälkeen suoritetaan reunakivien asennus. Keskisaarekkeen vanhojen rakenteiden purku jatkuu välillä Osuustie – Sälinkääntie.

Vanhat rakenteet on purettu väliltä Peltolantie – Osuustie ja työt ovat edenneet rakennusvaiheeseen. Viikolla 40 osuudella on tehty ilmastuskaivojen asennuksia ja kantavien kasvualustojen rakentaminen on meneillään.

Mt 140:n eli Lahdentien keskisaareke uudistetaan Mäntsälän keskustassa Peltolantien ja Sälinkääntien välisellä osuudella. Uusimistyöt valmistuvat viimeistään 30.11.2023.

Kuva: Welado Oy

Välillä Peltolantie – Osuustie vanhojen rakenteiden purku on saatu tehtyä. Osuudelle on asennettu ilmastuskaivot ja kantavien kasvualustojen rakentaminen on meneillään. (Kuva: Welado Oy)

Lisätietoja rakentamisesta antavat:

Marttilan Maanrakennus Oy, Mika Taskinen vastaava työnjohtaja puh. 040 190 8426 mika.taskinen@marttilan.fi

Welado Oy, Jukka Salminen työmaan valvoja, puh. 040 132 7788, jukka.salminen@welado.fi

Mäntsälän kunta, Petri Heikkilä tiemestari, puh. 040 314 6062, petri.heikkila@mantsala.fi

 

Seuraa keskisaarekkeen uusimistöitä: Mäntsälän kunnan www-sivuilta: https://www.mantsala.fi/ajankohtaista/ Facebook: https://www.facebook.com/Mantsalankunta/ Instagram: https://www.instagram.com/mantsalankunta/

Lue myös