Mäntsälän vapaaehtoistoiminnan peruskoulutus käynnistyy 14.9., tule mukaan toimintaan!

24.8.2022 vapaaehtoistyö

Mäntsälän vapaaehtoistoiminnan peruskoulutus käynnistyy noin kolmen viikon kuluttua 14.9.2022 klo 18.00–20.15 Mäntsälän kansalaisopistolla.

Hei vapaaehtoinen tai vapaaehtoistyöstä kiinnostunut,

Mäntsälän vapaaehtoistoiminnan peruskoulutus käynnistyy noin kolmen viikon kuluttua 14.9.2022 klo 18.00–20.15 Mäntsälän kansalaisopistolla. Koulutus koostuu aloitusillasta, kahdesta yhteisillasta, vapaavalintaisista teemailloista ja yhteisestä päätösillasta. Sisällöt toteutetaan yhteistyössä Mäntsälän opiston, Mäntsälän kunnan, Mäntsälän seurakunnan, Keski-Uudenmaan sotekuntayhtymän, Keski-Uudenmaan Yhdistysverkoston ja useiden paikallisten järjestöjen kanssa.

Koulutuksessa tutustut vapaaehtoistoiminnan perusteisiin, opit lisää kohtaamisesta ja vuorovaikutuksesta ja kuulet erilaisista tavoista osallistua vapaaehtoistehtäviin Mäntsälässä esimerkiksi ikäihmisten, lapsiperheiden tai vaikkapa maahanmuuttajien parissa. Koulutus on maksuton ja sopii kaikille niille, jotka haluavat saada vapaaehtoistoiminnasta uutta sisältöä elämäänsä. Koulutuksesta on mahdollisuus myös saada opintopisteytys (2 op) ja todistus.

Ilmoittauduthan mukaan Mäntsälän Kansalaisopiston verkkosivujen kautta https://www.mantsalanopisto.fi/ tai puhelimitse numeroon 040 314 5371. Kurssille ovat tervetulleita myös aiemmin vapaaehtoistoiminnan peruskoulutuksen käyneet henkilöt.

 

Lue myös