Mäntsälän kunta tarjoaa ensimmäisenä Suomessa maksutonta ajoaikaa yhteiskäyttöpyörille

13.5.2022 markkinointi

Mäntsälän kunta tarjoaa kesällä 2022 yhteiskäyttöpyöriin täysin maksuttoman käyttöoikeuden ensimmäiset kaksi tuntia. Kunta haluaa näin tukea sekä kuntalaisten että Mäntsälässä kävijöiden ekologista ja kuntoa parantavaa liikkumistapaa. Pyörien kautta kuntakuvassa näkyy myös kunnan kärkiteema parhaan arjen paikkakuntana.

Pyörällä voi ajaa rajattoman matkan ilmaiskäytön aikana ja kahden tunnin jälkeen matkaa voi jatkaa normaalin taksan mukaan. Enemmän pyöräileville on tarjolla edullinen kausipassi tai kuukausijäsenyys.

Mäntsälän yhteiskäyttöpyörät on sijoitettu keskeisille paikoille eri puolille kuntataajamaa, ja ne ovat käytettävissä kaikki vuorokaudenaikoina.

– Toivomme että niin kuntalaiset kuin Mäntsälässä kävijätkin löytävät pyörät ja ajelevat niillä arkiajojen lisäksi esimerkiksi kesän tapahtumiin tai tutustuvat kauniiseen seutuun pyörän selästä, sanoo kunnan markkinointivastaava Jaana Jetzinger.

Yhteiskäyttöpyörien pysäkit sijaitsevat seuraavissa paikoissa:

  • Mäntsälän rautatieasema
  • Linja-autoasema, Yhdystie 1
  • Kunnantalo, Heikinkuja 4
  • Mäntsälän lukio, Lukiontie 2
  • Keuda, Lukkarinpolku 2
  • Mäntsälän terveysasema, Kivistöntie 14
  • Citymarket Mäntsälä, Sälinkääntie 2

Pyörän käyttöönotto tapahtuu Donkey Republic -sovelluksen kautta, jonka voi ladata ilmaiseksi puhelimeen  sovelluskaupasta.

Pyörätelineiden yhteydessä on seikkaperäiset ohjeet pyörien käyttöönottoon ja palautukseen. Pyörän voi käytön jälkeen palauttaa mille tahansa pysäkille Mäntsälässä.

Lisää tietoa pyörien käyttöönotosta ja hinnoittelusta löytyy yhteistyökumppani Kaakaun sivuilta  ja kunnan kotisivuilta .

 

 

 

 

Lue myös