Mäntsälän kunnan vuosittaiset avustukset haettavissa 8.1.-31.1.2024

3.1.2024 harrastukset

Kunta tarjoaa vuosittain haettavaksi kulttuuri-, nuoriso-, liikunta- ja kansalaistoimintaan kohdentuvat avustukset, joilla tuetaan yhdistysten, järjestöjen, seurojen ja toimintaryhmien toimintaa. Mäntsälän kunnan vuosittaiset avustukset ovat haettavissa 8.1.-31.1.2024 välisellä ajalla sähköisesti.

Hyvinvointilautakunnan myöntämälle vuosiavustukselle ja kunnanhallituksen myöntämälle vuosittaiselle kulttuuriavustukselle on omat sähköiset hakulomakkeet ja erilliset ohjeistukset. Avustusten myöntämiskriteereitä ja hakutapaa on uudistettu, joten luethan kriteerit ja ohjeet huolellisesti.

Näiden kahden avustusmuodon lisäksi on mahdollista hakea nuorisotoiminnan kohdeavustusta, jonka myöntää kunnan hyvinvointipäällikkö. Ohjeet kohdeavustuksen hakemiseen löytyvät samasta tiedostosta, jossa on ohjeet hyvinvointilautakunnan vuosiavustuksen hakemiseen. Avustuslomakkeet ja tarkemmat hakuohjeet kunnan verkkosivuilla osoitteessa www.mantsala.fi/lomakkeet

Kunta järjestää avustuksen hakijoiden tueksi kaksi avustustyöpajaa 15.1. ja 22.1.2024 klo 17.00–19.00 kunnantalolla. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen löytyvät kunnan tapahtumakalenterista.

Lue myös