Kunnan talouspalveluiden tuottajaksi Provincia Oy

7.9.2022 hallinto

Palveluntuottajan muutos 1.10.2022

Mäntsälän kunta vaihtaa palveluntuottajaa Sarastia Oy:stä Provincia Oy:n. Pyydämme Teitä päivittämään uuden laskutusosoitteemme asiakasrekisteriinne. Näin varmistatte suoritusten oikea-aikaisen maksun jatkossakin.

Ostolaskujemme vastaanotto-osoite (välittäjätunnus) pysyy samana, mutta verkkolaskuoperaattori muuttuu. Vastaanotamme ainoastaan verkkolaskuja.

Voitte käyttää jatkossakin maksutonta toimittajaportaalia, mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästä. Toimittajaportaalin kautta on mahdollista tehdä ja toimittaa laskuja sähköisessä muodossa ja välttää paperisesta laskutuksesta aiheutuvat toimituskulut. Toimittajaportaali pysyy samana eikä siihen tarvitse hakea uusia tunnuksia. Laskun tulee täyttää Verohallinnon ohjeen mukaiset pakolliset laskumerkinnät https://www.vero.fi/syventavat-vero-ohjeet/ohje-hakusivu/48090/laskutusvaatimukset-arvonlisäverotuksessa/

 

Toimittajaportaalin tunnukset ja käyttöohjeet antaa Provincia Oy ja niitä voi hakea osoitteesta: maksuntarkkailu@provincia.fi

 

Laskulla tulee näkyä seuraavat tiedot:

· Laskun saaja: Mäntsälän kunta

· Tilaajan ilmoittama tilausviite: kustannuspaikka

· Laskun tilaajan nimi/ työyksikkö

 

Tilaajan ilmoittama tilausviite on merkittävä laskuissa VIITTEENNE –kohtaan. Näin menetellen laskut saadaan ohjattua suoraan oikealle käsittelijälle. Toimitusosoitteemme eivät muutu. Huomioittehan, että esimerkiksi mainokset, tiedotteet ja tavarat on lähetettävä tilaajan posti-/toimitusosoitteeseen.

 

Ystävällisin terveisin ja lisätiedot:

Mäntsälän kunta / Talouspalvelut puh. 040 314 5654 (ma-to klo 9–11)

Lue myös