Kunnan kesätyöpaikat ovat haussa 15.1.2024 alkaen, lisäksi jaossa on kesätyöseteleitä 

4.1.2024 työ

Mäntsälän kunta palkkaa 20 nuorta kesä- ja heinäkuussa 2024 kunnan eri toimipisteisiin. Kesätyötä voivat hakea 15 – 19 vuotiaat nuoret. Kunnan kesätöihin voi hakea, jos ei ole aikaisemmin ollut kunnan tarjoamissa kesätöissä.

Kesätöihin voi hakea kunnan kotisivuilla olevan Avoimet työpaikat – linkin kautta sähköisellä lomakkeella. Haku aukeaa 15.1.2024 ja päättyy 25.2.2024.

Valinnat vuoden 2024 kesätyöpaikkoihin tehdään kahdessa vaiheessa. Hyvän hakemuksen ja CV:n tehneiden joukosta arvotaan haastatteluihin pääsevät hakijat. Arvonnan jälkeen kesätöitä tarjoavien palvelualueiden esihenkilöt haastattelevat arvotut hakijat ja valitsevat kesätyöntekijät haastateltujen joukosta.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan viimeistään huhtikuun lopussa, onko kesätyövalinnassa onnistanut.

Työpaikkoja on tarjolla mm. seuraavilla kunnan palvelualueilla: varhaiskasvatus-, kuntatekniikka-, ateria- ja puhtaus-, kirjasto-, toimitila-, kuntakehitys- ja hallintopalvelut. Hakulomakkeelta löytyvät tarkemmat tehtävänkuvaukset, ja lomakkeeseen hakija liittää myös CV:n.

Ensi kesänä on tarjolla 50 kappaletta 300 euron arvoisia kesätyöseteleitä

Mäntsälän kunta tukee nuorten kesätyöllistymistä maksamalla työnantajalle 300 € tukea työllistäessään 15 – 20 v. mäntsäläläisen nuoren. Kesätyöseteli on tarkoitettu yrityksille, yhdistyksille ja säätiöille (tukea ei myönnetä yksityisille kotitalouksille, kunnille tai valtiolle). Työnantaja voi toimia myös toisessa kunnassa kuin Mäntsälässä.

Setelin arvo on 300 € ja sen voi käyttää ajalla 1.5. – 31.9.2024. Kesätyön tulee olla vähintään 10 päivää kestävä ja työaika vähintään 6 h/päivä. Työpäivät voivat sijoittua pidemmällekin ajalle kuin kahden viikon ajalle. Palkan tulee olla vähintään alan työehtosopimuksen mukainen vähimmäispalkka.

Setelit ovat haettavissa palvelupiste Vinkin aukioloaikoina 15.1.2024 alkaen. Vuonna 2024 työnantaja voi hakea kesätyöseteliä nuoren työllistämiseksi myös sähköisellä lomakkeella kunnan kotisivujen kautta. Hakemuksen liitteenä tulee olla työsopimus.

Myös maksatuslomake tulee käyttöön sähköisenä linkkinä sekä tulostettavana lomakkeena. Maksatuslomakkeen liitteenä tulee olla palkkalaskelma.

Lue myös