Keusoten kysely: Miltä päihteiden käyttö Keski-Uudellamaalla näyttää?

7.11.2022

Miltä päihteiden käyttö Keski-Uudellamaalla näyttää? Vastaa kyselyymme 31.12. mennessä!
Vastaa kyselyymme ja kerro meille, millä keinoilla päihteiden, tupakan sekä rahapelien käyttöön liittyviä haittoja tulisi vähentää Keski-Uudellamaalla.

Kyselyn vastauksia hyödynnetään ehkäisevän päihdetyön suunnitelman toteuttamisessa Keusotessa ja sen jäsenkunnissa. Teemme yhteistyötä kuntien, seurakuntien ja järjestöjen kanssa.

Voit vastata kyselyymme nimettömästi Keusoten verkkosivuilla tai alla olevasta linkistä. Kyselyn vastaukset käsitellään luottamuksellisesti Keusoten toimesta eikä yksittäistä vastaajaa voi tunnistaa kyselyn avulla. Huomioithan, että henkilö-, potilas- ja asiakastietoja tai muuta arkaluontoista tietoa ei tule kirjata kyselyvastauksiin.

Jokainen näkemys ja idea on arvokas ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä alueellamme. Kiitos jo etukäteen vastauksestasi!

Vastaa kyselyymme 31.12.2022 mennessä tästä linkistä

Keusoten verkkotiedote: https://www.keusote.fi/2022/11/07/milta-paihteiden-kaytto-keski-uudellamaalla-nayttaa-vastaa-kyselyymme-31-12-mennessa/

Lisätietoja:

Päihdepalvelut aikuisille (Keusote.fi)

Kohti päihteettömyyttä (Keusote.fi)

Riskirahapelaaminen (Ehyt.fi)

Marjut Suo, erityisasiantuntija, p. 050 497 2557, marjut.suo@keusote.fi

 

 

Ehkäisevän päihdetyön viikon teemana on tänä vuonna lääkkeiden väärinkäyttö ja siitä keskusteleminen. Kannustamme kaikkia kysymään lääkkeiden väärinkäytöstä, sillä kysyminen kannattaa.

Lue myös