Kehitämme kunnan varauspalveluita, vastaa kyselyyn!

2.12.2022 asiointi

Selvitämme kunnan eri varauspalvelujen toimivuutta ja keräämme nyt ajatuksia palvelun kehittämiseen. Ota osaa kyselyyn ja vaikuta palveluiden suunnitteluun.

Mäntsälän kunnan varauspalvelua kehitetään 2022 – 2023 aikana. Tarkoituksena on kehittää kuntalaisille helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voi varata kunnan eri tiloja, liikunta- ja toripaikkoja sekä tehdä muita varauksia verkossa.

Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tulevaan palvelutapaan vastaamalla kyselyyn. Kyselyn avulla kerätään kokemuksia nykyisestä palvelusta sekä tarpeita ja toiveita tulevaan palveluun.

Varauspalvelujen kehittämiskyselyyn pääset tästä linkistä (linkki uudelle sivulle). Kysely on avoinna 31.12.2022 saakka. Vastaaminen kestää vain muutaman minuutin.

Kerättäviä tietoja hyödynnetään ainoastaan varausprosessin kehittämisessä sekä tietojärjestelmäuudistuksessa ja kaikkia vastauksia käsitellään luottamuksellisesti.

Lisätietoa kyselystä saat Mäntsälän kunnan kuntateknisen hallinto- ja kehityspäällikkö Annukka Huisko-Moilaselta, annukka.huisko-moilanen@mantsala.fi

Lue myös