Kaakkumäenraitin siltaurakka alkaa viikolla 17

18.4.2024 kadut

Mäntsälän keskusta-alueella sijaitseva Mäntsälänjoen ylittävä Kaakkumäenraitin silta suljetaan liikenteeltä maanantaiaamuna 22.4.2024 alkaen sillan uusimistöiden vuoksi.

Kaakkumäenraitin silta on poissa käytöstä maanantaista 22.4.2024 alkaen. (kuva: Welado Oy)

”Valitettavasti sillan sulkeminen pelkästään koulujen kesäloma-ajaksi on liian lyhyt uusimistyölle. Olemme käyneet urakoitsijan kanssa läpi Kaakkumäenraitin siltaurakan aikatauluja ja päädyimme sulkemaan sillan keväällä ennen koulujen loppua. Pyrimme saamaan sillan käyttöön elokuussa ennen koulujen alkua.#, taustoittaa kuntatekniikan päällikkö Jarkko Hämäläinen sillan uusimistöiden aikataulua.

Kaakkumäenraitin sillan uusimistyöt aloitetaan viikolla 17 eli 22.4. alkavalla viikolla työnaikaisten liikennejärjestelyjen tekemisellä sekä sillan purkutöillä.

Siltaurakka valmistuu alustavan arvion mukaan elokuussa 2024.

 

Vanhan Porvoontien vesihuoltotyöt ja kirkkosillan purkutyöt ovat hyvässä vauhdissa

Vanhan Porvoontien kirkkosillan kannen purkutyöt ovat edenneet aikataulussa ja työvaihe valmistuu 28.4. mennessä. Kirkkosillan maatukien purkaminen päästään aloittamaan ensi viikolla.

Vanhan Porvoontien Keskuskadun ja Kirvunpolun välisellä osuudella jatketaan vesijohto- ja jätevesilinjan tekoa.

Mäntsälän kirkkosilta ja Vanhan Porvoontien kevyen liikenteen silta sijaitsevat Mäntsälän keskustassa Vanhalla Porvoontiellä kohdassa, jossa katu ylittää Mäntsälänjoen. Vanhan Porvoontien ajoratasilta ja Vanhan Porvoontien kevyen liikenteen silta ovat suljettuja 4.3.2024 lähtien. Urakan aikana ei ole mahdollista kulkea Mäntsälänjoen yli uusittavien siltojen kautta. Myös joen varressa oleva kulkuyhteys silloille on suljettu.

Vanhan Porvoontien ajoratasillan ja Vanhan Porvoontien kevyen liikenteen siltojen ja kadun korjaus- ja saneeraustöiden arvioidaan valmistuvan marraskuun 2024 lopussa.

 

Lisätiedot:

Mäntsälän kunta, Jarkko Hämäläinen, kuntatekniikan päällikkö, etunimi.sukunimi@mantsala.fi, puh. 040 314 6869

GRK, Jouni Karvonen, työmaapäällikkö, etunimi.sukunimi@grk.fi, puh. 040 557 4123

 

Seuraa hankkeiden etenemistä:

Mäntsälän kunnan www-sivuilta: https://www.mantsala.fi/ajankohtaista/

Facebook: https://www.facebook.com/Mantsalankunta/

Instagram: https://www.instagram.com/mantsalankunta/

Vanhan Porvoontien kirkkosillan kannen purkutyöt ovat loppusuoralla. (kuva: Welado Oy)

Lue myös