Lounaskahvila Tarina

Viimeksi muokattu: 13.5.2024

Mäntsälän kunnantalolla sijaitseva viihtyisä Tarina toimii ammatillisena oppimisympäristönä, henkilöstöruokalana, kokoustarjoilujen valmistajana sekä kuntalaisten lounaskahvilana. Tarinan tarkoituksena on edistää ensisijaisesti mäntsäläläisten työttömien työnhakijoiden työllistymistä sekä tarjota työssäoppimismahdollisuuksia opiskelijoille. Toiminnasta vastaa kunnan työllisyyspalvelut.

Tarinan aukioloajat:

 • ma–to klo 9–15
 • pe klo 9–14
 • lounas tarjolla ma–pe klo 11–13

Tarjolla on maittavaa kotiruokaa ja kaikki tehdään tuoreista raaka-aineista alusta loppuun asti paikan päällä. Ruokalista vaihtuu viikoittain ja tarjolla on aina myös kasvisvaihtoehto. Lounasajan ulkopuolella tarjolla on kahvia sekä pientä suolaista ja makeaa (esimerkiksi täytettyjä sämpylöitä ja pullaa).

Maksutavat: käteinen, pankkikortti ja E-passi.

 • Oletko intohimoinen leipuri, innokas kokki, hymyilevä asiakaspalvelija tai ravintola-alalle hyppäämistä pohtinut?

  Tarina tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia opiskelijoille, alan vaihtajille, työelämään tuleville/palaaville ja suuntaa etsiville.

  Meillä työskentelee mm. kokkeja, leipureita, tarjoilijoita, keittiöapulaisia ja siistijöitä. Meille tulevan ei tarvitse olla alan ammattilainen: tarvitset vain rutkasti hyvää motivaatiota, innokkuutta oppia uutta, iloista asiakaspalveluhenkeä, hyviä tiimityötaitoja ja kykyä toimia hymy huulilla kiireenkin keskellä.

  Meillä on monipuolisia ja vaihtelevia tehtäviä sisältäen mm. asiakaspalvelua, lounasruoan ja kahvilatuotteiden valmistusta, kassatyötä, kokoustarjoilujen hoitoa sekä ravintolan siistimistehtäviä. Jokainen päivä on erilainen mahdollisuus oppia uutta – takaamme, että tylsää hetkeä ei ole tiedossa.

  Voit hakea iloiseen ja energiseen tiimiimme lähettämällä CV:si ja lyhyen kuvauksen itsestäsi sähköpostilla Mira Seppälälle. Näin olet askeleen lähempänä herkullista ja hymyilevää työympäristöä!

  Tarinan palautelomake (anonyymi): https://forms.office.com/e/NazStVu8JG

  Mira Seppälä

  työllisyyskoordinaattori, Lounaskahvila Tarinan esihenkilö

Ruokailijoita Lounaskahvila Tarinan 1-vuotissyntymäpäivillä.

Tarinan tarinoita

Hyvä tarinahan on kuin hyvä lounas; melko yksinkertainen juttu, jossa on selkeä rakenne, hyvä alku, maukas kohokohta ja maistuva loppu. Hyvästä tarinasta, kuten hyvästä lounaastakin, jää hyvä mieli.

Meillä jokaisella on oma tarinamme. Ruualla, ruuan aineksilla, perinteillä ja valmistamisella on omat tarinansa. Ruuan valmistajilla on omat tarinat ja ruokaa nauttivilla omat tarinansa. Paikalla on oma tarinansa.

Tarinalla on merkitystä; se pohjautuu taustaan, historiaan, arvoihin ja aatteisiin sekä siihen, mikä elämässä on arvokasta.

Millainen on sinun Tarinasi?

Lounaskahvila Tarina

Avoinna ma–to klo 9–15 ja pe klo 9–14.

Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä (Mäntsälän kunnantalo 1. krs.)