Muista opiskelijaa lahjoittamalla kunnan stipendirahastoon

3.5.2024

Näin muistat opiskelijaa stipendillä

Lahjoittamalla kunnan stipendirahastoon voit muistaa opiskelijaa. Mäntsälän kunta ottaa vastaan stipendilahjoituksia yksityisiltä henkilöiltä, yhteisöiltä, sekä yrityksiltä. Lahjoituksilla ei ole euromääräistä rajaa. Lahjoituksina saadut stipendit myönnetään opiskelijoille erilaisin perustein. Opinnoissa hyvin menestymisen lisäksi kriteerinä stipendin myöntämiselle voi olla esimerkiksi omien tavoitteiden saavuttaminen tai ylittäminen, hyvän yhteishengen luominen tai muiden kannustaminen.

Mikäli haluat tehdä stipendilahjoituksen, voit tehdä sen Mäntsälän kunnan pankkitilille, tilinumero: FI36 5282 0120 0004 66 BIC: OKOYFIHH.

Lisää viestikenttään lahjoittajan nimi (hlö/yritys/yhteisö), sekä merkitse sana ”stipendilahjoitus” ja mainitse koulu, esim. ”Riihenmäen koulu”, jos haluat tehdä koulukohtaisen lahjoituksen. Lahjoituksen voi tehdä myös yleisesti ilman koulukohtaista tietoa.

Koulujen kevään lukukaudet päättyvät viikolla 22. Jos haluat kohdistaa stipendiavustuksen kuluvan kevään opiskelijoille, pitää lahjoitus tallettaa viimeistään viikolla 20.

Mäntsälän opetuspalvelut kiittää.

Lue myös