Kimppakyytipalvelu käyttöön Mäntsälässä

25.5.2022 liikenne

Mäntsälässä on otettu käyttöön kimppakyytipalvelu, jonka kautta voit helposti sopia kimppakyydeistä

Onko autossasi tyhjiä penkkejä? Tarjoamalla kimppakyytiä voit tuoda suuren helpotuksen kanssaihmisten liikkumishuoliin ja saat samalla pienennettyä polttoainekulujasi. Kokeile kimppakyytipalvelua!

Kimppakyytejä voi tehdä vaihtoehtona oman auton käytölle, pitkälle ja monimutkaiselle joukkoliikenteen matkaketjulle, tai myös pyörämatkalle.

Kimppakyytipalvelu toimii puhelimen, tabletin tai tietokoneen selaimessa ilman erillisten sovellusten lataamista, ja sen käyttö on helppoa. Voit jo rekisteröitymisen yhteydessä ilmoittaa tyypillisimmät matkasi, joille haet kyytejä autoilijana ja/tai matkustajana. Kartalta näet, mitä kyytejä on jo tarjolla alueellasi. Voit suoraan arvioida, sopiiko joku jo ilmoitettu kyyti omiin matkoihisi, ja palveluun kirjautuneena käyttäjänä voit klikata sen auki nähdäksesi aikataulu- ja muita tietoja ja ehdottaaksesi kalenterista päiviä kyydin kokeilemiselle.

Kyyti-ilmoituksen tekijä saa viestin ja näkee yhteystietosi, minkä jälkeen voitte jutella yksityiskohdista, kuten mahdollisista eläinallergioista tai muista kyytiin liittyvistä asioista (esim. noutopaikka tai soitto liikkeelle lähdettäessä). Sen lisäksi että omat tiedot eivät näy kaikille, pankkitunnistautuminen tuo lisää turvallisuutta kyydeistä sovittaessa.

 

Tutustu palveluun osoitteessa https://www.kimppakyydit.com/for-users

 

Mäntsälän kunta ei vastaa palvelun toiminnasta eikä käytöstä.