Kaakkumäenraitin sillan uusimistyöt alkoivat tällä viikolla

25.4.2024 kadut

Mäntsälän keskusta-alueella sijaitseva Mäntsälänjoen ylittävä Kaakkumäenraitin sillan uusimistyöt ovat alkaneet tällä viikolla sillan purkutöillä. Silta suljettiin liikenteeltä 22.4., myös rantareitti sillalle on suljettu. Alueella on käytössä kävelyn ja pyöräilyn kiertoreitti.

– Kaakkumäenraitin siltaurakan aikana on käytössä opastein merkitty tilapäinen kiertoreitti. Työmaan kautta kulkeminen voi johtaa vaaratilantilanteisiin ja haluamme varmistaa alueella liikkuvien turvallisuuden. Suljetuilla reiteillä kulkeminen ei ole sallittua, kiteyttää kuntatekniikan päällikkö Jarkko Hämäläinen Mäntsälän kunnasta.

Kaakkumäenraitin siltaurakka valmistuu alustavan arvion mukaan elokuussa 2024.

Vanhan Porvoontien siltojen ja katuinfran uusiminen: kirkkosillan kannen purkutyöt ovat loppusuoralla

Vanhan Porvoontien kirkkosillan kannen purkutyöt ovat lähes valmiit. Kannen purkamisen jälkeen työt jatkuvat sillan muiden rakenteiden purkamisella. Porapaalutuksen valmistelevat työt on aloitettu sillan peruslaattojen esiin kaivamisella. Porapaalutustöiden arvioidaan alkavan viikolla 19 eli maanantaina 6.5. alkavalla viikolla.

Vanhan Porvoontien Keskuskadun ja Kirvunpolun välisellä osuudella vesihuollon työt ovat edenneet suunnitellusti ja uusi jätevesi- sekä vesijohtolinja alkavat lähestymään Huvitien risteystä.

Mäntsälän keskusta-alueen infrahankkeiden väki on vapun vietossa keskiviikon 1.5. Toivotamme kaikille oikein mukavaa vappua jo tässä vaiheessa!

Mäntsälän kirkkosilta ja Vanhan Porvoontien kevyen liikenteen silta sijaitsevat Mäntsälän keskustassa Vanhalla Porvoontiellä kohdassa, jossa katu ylittää Mäntsälänjoen. Vanhan Porvoontien ajoratasilta ja Vanhan Porvoontien kevyen liikenteen silta ovat suljettuja 4.3.2024 lähtien. Urakan aikana ei ole mahdollista kulkea Mäntsälänjoen yli uusittavien siltojen kautta. Myös joen varressa oleva kulkuyhteys silloille on suljettu.

Vanhan Porvoontien ajoratasillan ja Vanhan Porvoontien kevyen liikenteen siltojen ja kadun korjaus- ja saneeraustöiden arvioidaan valmistuvan marraskuun 2024 lopussa.

Lisätiedot:

Mäntsälän kunta, Jarkko Hämäläinen, kuntatekniikan päällikkö, etunimi.sukunimi@mantsala.fi, puh. 040 314 6869

GRK, Jouni Karvonen, työmaapäällikkö, etunimi.sukunimi@grk.fi, puh. 040 557 4123

 

Seuraa hankkeiden etenemistä:

Mäntsälän kunnan www-sivuilta: https://www.mantsala.fi/ajankohtaista/

Facebook: https://www.facebook.com/Mantsalankunta/

Instagram: https://www.instagram.com/mantsalankunta/

Vanhan Porvoontien kirkkosillan uusimistyöt etenevät suunnitellusti. (kuva: Welado Oy)

Lue myös