Info: kesänavaustapahtuma uudistuu, tule mukaan tekijäksi!

12.1.2023

Mäntsälän kesänavaustapahtuma uudistuu. Kutsumme mukaan tekijäjoukkoon kaikki mäntsäläläiset yritykset, yhteisöt ja muut tekijät.

Tervetuloa kuulemaan tapahtumaan liittyvistä suunnitelmista ja tuomaan mukaan omat ideasi kunnantalon auditoriossa järjestettävässä tuotannon aloitusinfossa to 26.1. klo 17–18.30.

Mitkä ovat Mäntsälän aarteet ja salaisuudet?
Mikä Mäntsälässä on hyvää, ainutlaatuista, jopa ihmeellistä?
Mitä hienoa haluaisit esitellä Mäntsälästä laajemmallekin yleisölle?

Mäntsälän kesänavaustapahtuma järjestetään tänä vuonna viikonloppuna la–su 27.–28.5.2023. Nyt uudistuva tapahtuma kehystää tuoreella ja kutsuvalla tavalla mäntsäläläistä tekemistä ja kokemista.

Kutsumme mukaan tapahtumaa tekemään kaikki mäntsäläläiset yritykset, yhteisöt ja muut tekijät. Tervetuloa kuulemaan tapahtumaan liittyvistä suunnitelmista ja tuomaan mukaan omat ideasi ja aarteesi.

Kesänavauksen uudenlaista konseptia ja alustavaa ohjelmaa esittelevät tapahtuman tuottaja Paula Susitaival, kunnan markkinointivastaava Jaana Jetzinger sekä kulttuurisihteeri Tarja Kuusela.

Alla olevasta linkistä avautuvalla lomakkeella voit ilmoittautua tilaisuuteen etukäteen, mutta ennakkoilmoittautuminen ei ole välttämätöntä. Lomakkeella voit myös kertoa ideoitasi ja ehdotuksiasi tapahtumaan liittyen.

Täytä lomake täällä

Info-tapahtuma Facebookissa

 

Lue myös